Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ένα ματς, διαφήμιση του ποδοσφαίρου!

.
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-Α.Ο.ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-2-1


 Υπό το φως των προβολέων του Ενωσιακού  γηπέδου έγινε το παιχνίδι μεταξύ του ΓΟΜ και του Α.Ο.Πενταλόφου  δίνοντας αίγλη  μεγαλύτερων κατηγοριών στην αναμέτρηση.που ήταν διαφήμιση του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Στο ξεκίνημα του αγώνα   οι παίκτες του Δημ. Κουτρούλη  μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, ανέλαβαν τα ηνία και την πρωτοβουλία κι έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ, αντίθετα με την γηπεδούχο που μετά τα τελευταία ασχημα αποτελέσματα και με πολλα νέα πρόσωπα στην 11αδα  που προσπαθούσαν να βρούν  τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο.
Ο ταχύτατος Κουκουρδέλης με ατομική ενέργεια ΄΄εξέθεσε΄΄ τους νεαρούς αμυντικούς του ΓΟΜ και με σούτ πού άλλαξε πορεία σε σώμα αμυντικού στο 34΄ανοίγει το σκόρ 0-1.
Το γκόλ αυτό αφύπνισε την γηπεδούχο ομάδα ισορρόπησαν το ματς και κατάφεραν να δημιουργήσουν δύο καλές ευκαιρίες στο 41΄σε καλοκτυπημένο φάουλ του Βαλή  ο προωθημένος Διαμαντόπουλος Χ. αναγκάζει τον Κουτρούλη Σωτ. να αποκρούσει και στο 43΄σε σέντρα του Βρέττα ο Ντρούκας απο ευνοική θέση αστοχεί.
Ευτυχώς η ΓΟΜ άφησε στα... αποδυτήρια το μέτριο έως κακό αγωνιστικό του πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου.
Ο ΓΟΜ   παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο στην επανάληψη, με τη διαφοροποίηση του συστήματος από 3-4-3  σε 4-2-3-1 και την είσοδο του 15χρονου Κ.Λένη να παίζουν βασικό ρόλο στην αλλαγή εικόνας,  και σε συνδυασμό με την αγωνιστική άνοδο πολλών παικτών κατάφερε την ανατροπή  επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου
Στο 47΄σούτ του νεοσελθώντα  Λένη αποκρούει ο Κουτρούλης εντυπωσιακά.
Στο 55΄εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και σούτ του 17χρονου Μόκκα  Γ. αναγκάζει τον Μπουκουβάλα [πρώτη του εμφάνιση,και κρίνεται θετική ]να αποκρούσει καταπληκτικά σε κόρνερ.
Στο 59΄σε θαυμάσια μπαλιά του Βρέττα ο ταχύτατος  Αχτύπης κερδίζει το αμυντικό δίδυνο των φιλοξενούμενων και με πλασέ κάνει το 1-1.
Στο 65΄ωραία ενέργεια και γύρισμα απο τα αριστερά του Λένη ο Αυτζής μόνος του απέναντι απο τον Κουτρούλη ολιγωρεί και ο έμπειρος ΄΄πορτιέρο΄΄ βγήκε νικητής απο την μονομαχία αυτή.
Στο 70΄καλοκτυπημένο φάουλ του Βαλή και ο Ντρούκας απο κοντά χάνει μοναδική ευκαιρία για το 2-1 αφού η κεφαλιά φεύγει μόλις άουτ.
Στο 75΄ο Κουκουρδέλης ξεφεύγει απο τους αντιπάλους του αλλα απο καλή θέση αστοχεί.
Στο  84 ο Βρέττας ΄΄τρύπωσε΄΄ ανάμεσα  σε Κοντοπάνο και Κουτρούλη και με πλασέ έκανε το τελικό 2-1
Στο 86΄σε κόρνερ του Μιχαλόπουλου Θ. σύγχιση στην περιοχή των γηπεδούχων με τον Διαμαντόπουλο Χ. να απομακρύνει τον κίνδυνο.
Καλη η διαιτησία των Παναγιωτόπουλου Δ.,Βελαώρα Κ.,Τσαμπά Μιχ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ...Μπουκουβάλας Γ.,Μπλαχούρας Π.[λ.τρ.80΄Δημητρούκας Χ.],Παππάς Β.,Μπαλαμπάνης Α.,Διαμαντόπουλος Χ.,Αχτύπης Κ.,Βαλής Μ.,Παπαναστασίου Χαρ.[λ.τρ. 46΄Λένης Κ.]Ντρούκας Αθ.,Αυτζής Ι.[85΄Μιχαλόπουλος Ι.΄],Βρέττας Δ.

Α.Ο.ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ...Κουτρούλης Σωτ.,Μόκκας Γ.,Βαμβακάς Μ.[λ.τρ.55΄Κούσουλας Ν.],Κοντοπάνος,Καλύβας Η.[83΄Κούσουλας Ε.],Σταθελάκης Κ.,Κουκουρδέλης Π.,Τσεκούρας Ευστ.,Βασιλείου Π.[70΄Κουτρούλης Ο.]Μιχαλόπουλος Θ.,Κούσουλας Τρ.


 Οι δύο προπονητές Κουτρούλης Δ.-Γουλής Γ.,συνομιλούν πρίν την έναρξη του αγώνα
 ΓΟΜ...[ορθ.αριστερά]..Παπαναστασίου Χ.-Διαμαντοπουλος χ.-Αχτύπης Κ.-Ντρούκας Αθ.-Μπουκουβάλας Γ.-Μπαλαμπάνης Α.
[καθ.αριστερά]..Παππάς Β.-Μπλαχούρας Π.-Βαλής Μ.-Αυτζής Ι.-Βρέττας Δ.



 Ο Μιχαλόπουλος Ι.που αγωνίστηκε για 1η φορά στην φετινή αγωνιστική περίοδο,οταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο βοήθησε με την άψογη τεχνική του κατάρτιση...