Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ο Αστέρας έδειξε πως ήθελε περισσότερο το ματς από τον ΓΟΜ

.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-1-0
 Από τη μία ο ψυχωμένος Αστέρας, που αν και δεν κατέθεσε επί  τάπητος του Ενωσιακού γηπέδου  υψηλή ποιότητα στο παιχνίδι του, είχε συγκεκριμένο πλάνο που το υπηρέτησε εξαιρετικά, φτάνοντας σε μία σπουδαία νίκη με 1 -Ο.. Κι απ' την άλλη ένας νωθρός, άτολμος και «μαζεμένος» ΓΟΜ , που όπως και στον αγώνα του α΄γύρου γνώρισε την ήττα και μάλιστα με το ίδιο σκόρ.



Ο Αστέρας έδειξε ότι  ήθελε, κυνήγησε και πήρε δίκαια τη νίκη, απέναντι σε έναν ΓΟΜ που όταν αποφάσισε να βγει από το… καβούκι του και να διεκδικήσει ένα γκολ, είχε πλέον πολύ περισσότερη πίεση στις πλάτες του, με συνέπεια να μην βρει τελικά τις λύσεις.
Ο ΓΟΜ παρουσιάστηκε τελείως αγνώριστος απ' ό,τι τον είχαμε συνηθίσει στους προηγούμενους αγώνες του, και με πολλούς υστερήσαντες σε απόδοση πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση,αντίθετα ο διψασμένους για βαθμούς Αστέρας πήρε τις περισσότερες μονομαχίες,καί έδειξε περισσότερη διάθεση για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.
Στο α΄ημίχρονο ο Αστέρας  στη μεσαία γραμμή και κάτω ξεκινούσε ένα πολύ καλό πρέσινγκ και με αλληλοκαλύψεις  που δεν άφηναν ούτε… μέτρο στο ΓΟΜ για να απλώσει το παιχνίδι του και να βρει διαδρόμους προς την εστία του Σταμάτη Ε.. Φυσιολογικά λοιπόν το ματς οδηγήθηκε στο φινάλε του α' ημιχρόνου σε ένα… στυφό 0-0. Στο β' ημίχρονο είδαμε περισσότερα πράγματα.
Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η απουσία παικτών με δημιουργικό ρόλο στην νεανική ομάδα του ΓΟΜ  όπως των Αυτζή Ι.-Κουντούρη Γ.-Βασιλείου Κ.-Παπαναστασίου και αν προσθέσουμε και τους Δερβίση Β.-Κουλιαμπά που απουσίαζαν η ομάδα παρουσιάστηκε τελείως αγνώριστη.
Απο την άλλη η εμπειρία των Σακκαρέλη-Σταθή-Κατσαβού-Καγιά-Γαντζούδη-Σαμαρά-Τσιγαρίδα-Κατσάνου -Σταμάτη Ε. έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Αστέρα  παίρνοντας μεγάλη νίκη.
Το φίλμ του αγώνα....
42΄εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Κατσαβού απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Λαχανάς.
48΄σέντρα-σούτ του Διαμαντόπουλου περνά παράλληλα απο την εστία του Σταμάτη.
62΄ΓΚΟΛ..΄΄τσάφ΄΄ του νεαρού Ντρούκα και ολιγωρία των Διαμαντόπουλου-Καραούλη-Λαχανά ο βετεράνος Κατσαβός με διαγώνιο σούτ κάνει το 1-0.
77΄μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει ο ΓΟΜ ,με τον Νικολακοπουλο να φεύγει μόνος του και στο ανεπανάληπτο τετ-α-τετ να πλασάρει η μπάλα στην ρίζα του κάθετου δοκαριού και πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν.
79΄μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα να διπλασιάσει τα γκόλ όταν ο Καλύβας απο κοντά σε ασθενή απόκρουση του Λαχανά σε σούτ του Φλωρόπουλου πλασάρει για να μπλοκάρει ο νεαρός τερματοφύλακας του ΓΟΜ.
Απο τον Αστέρα δεν υστέρησε κανείς με κορυφαίο τον Γιώργο Σαμαρά.
Αντίθετα απο την ομάδα του ΓΟΜ ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Παππάς Β., στην πρώτη του φετινή εμφάνιση
Απαρατήρητη πέρασε η διαιτησία του Θεοφίλη Αριστοτέλη που είχε ως βοηθούς τους Καλαμπόκη Κ.,Κακατσίδη Γρ.
Αστέρας Μεσολογγίου....Σταμάτης Ε.,Καλύβας Η.,Καγιάς,Γαντζούδης,Σταθής Γερ.,Κατσάνος,Senja A[82΄Κατσουλάκης]Σακκαρέλης Παντ.,Κατσαβός Γ.[78΄Χαμοσφακίδης Διον.],Σαμαράς Γ.,Τσιγαρίδας[46΄Φλωρόπουλος]

Γ.Ο.Μεσολογγίου...Λαχανάς Θ.,Μπλαχούρας[[82΄Σακαρέλος Γ.],Καραούλης Δ.,Μπαλαμπάνης Α.,Διαμαντόπουλος Χ.,Ντρούκας Α.,Αχτύπης Κ.,Χατζής Δ.[λ.τρ. 43΄Βρέττας Δ.],Νικολακόπουλος,Δημητρούκας Χ.[52΄ Βαλής Μ.],Παππάς Β.






Η μεγάλη ευκαιρία για το ΓΟΜ στο 77΄με τον Νικολακόπουλο,πλασσάρει  στο κάθετο δοκάρι