Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γκολ, θέαμα και ισοπαλία στο Ενωσιακό γήπεδο...μεταξύ Ακαδημίας Ευηνοχωρίου και Α.Ε.Τρικόρφου

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ




    Την ευκαιρία να χρισθεί από σήμερα πρωταθλήτρια ομάδα του 1ο Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας έχασε η Ακαδημία Ευηνοχωρίου.
   Οι παίχτες του Κώστα Ξηρού, μπήκαν πολύ νωθρά στο παιχνίδι, δεν έδειξαν τη πρέπουσα σοβαρότητα και το πλήρωσαν, αφού μόλις στο 15΄ το σκορ ήταν 0-2.
  Στην επανάληψη, η εικόνα των γηπεδούχων άλλαξε. Η Ακαδημία, έβαλε τη μπάλα κάτω, είχε καλή κυκλοφορία, κατάφερε να ισοφαρίσει και αν ήταν λίγο πιο προσεχτικοί στη τελική προσπάθεια οι παίχτες της, θα έπαιρνε και τους τρείς βαθμούς της νίκης.
ΦΑΣΕΙΣ:

2΄, ΓΚΟΛ!!! Μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μυτιλήνης, ανέβηκε από δεξιά, έκανε τη συρτή σέντρα για τον Παπακωστόπουλου, ο οποίος με συρτό σουτ, στην δεξιά γωνία του Μπράτσικα έκανε το 1-0.
9΄, Εκτελεσμένο φάουλ από αριστερά για το Τρίκορφο, ο Παπακωστόπουλος γυρίζει για τον Κανέλλο Χ., που από καλή θέση σουτάρει άουτ.
12΄, Σε σέντρα που γίνεται από αριστερά, ο Παπακωστόπουλος παίρνει τη κεφαλιά, αλλά ο Μπράτσικας πέφτει στην δεξιά του γωνία και με εκπληκτική απόκρουση αποσοβεί τον κίνδυνο.
13΄, Καλά εκτελεσμένο φάουλ από τον Κράνη, λίγο άουτ από το δεξιό ‘Γ’ του Κανέλλου Α.
15΄, ΓΚΟΛ!!! Πάλι ο Παπακωστόπουλος ξεφεύγει από την άμυνα των γηπεδούχων, βρίσκεται απέναντι από τον Μπράτσικα, σουτάρει, ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας, προσπαθεί να διώξει με το αριστερό του πόδι, αλλά η μπάλα θα καταλήξει τελικά στα δίχτυα.
17΄, Φάουλ με τον Σούφρα, ο Τριώτης πιάνει τη κεφαλιά, ο Κανέλλος Α. μπλοκάρει.
29΄, Σουτ του Πατούλια, ψηλά άουτ.
33΄, Εκτελεσμένο φάουλ από τον Πασπαλιάρη Ιωάννη στο δεύτερο δοκάρι, ο Πατούλιας σηκώνεται ψηλότερα από όλους, παίρνει τη κεφαλιά, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
57΄, ΓΚΟΛ!!! Τρομερή ενέργεια από αριστερά του Ρισβά που περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του, τη κατάλληλη στιγμή, πασάρει στον Μιχαλόπουλο που από κοντά δεν αστοχεί και μειώνει το σκορ. 58΄, Σουτ του Πατούλια, συρτό, λίγο άουτ.
63΄, ΓΚΟΛ!!! Πανομοιότυπο γκολ με το πρώτο για την Ακαδημία. Ο Ρισβάς κάνει σλάλομ από αριστερά, πασάρει στον Μιχαλόπουλο, που με το αριστερό αυτή τη φορά , ισοφαρίζει σε 2-2.
67΄, Ο Παπακωστόπουλος φεύγει στην αντεπίθεση από δεξιά, σουτάρει, αλλά ο Μπράτσικας καλά τοποθετημένος αποκρούει τη μπάλα.
74΄, Κόρνερ ο Κράνης, κεφαλιά ο Μαντέλος, λίγο άουτ.
79΄, Εξαιρετική ατομική ενέργεια από τον Πασπαλιάρη Ι., η μπάλα φτάνει στον Πατούλια που σουτάρει άουτ.
85΄, Τελευταία φάση του παιχνιδιού, το συρτό δυνατό εκτελεσμένο φάουλ του Κράνη, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
Από τους γηπεδούχους, ξεχώρισαν οι Πασπαλιάρης Ι., Μιχαλόπουλος και Ρισβάς, ενώ από τους φιλοξενούμενους ο εξαιρετικός επιθετικός Παπακωστόπουλος, ο Κανέλλος Χ. και ο Πετσίνης.
Με αρκετά προβλήματα η διαιτησία των Λιόνα Β., Σούζα Κ. και Μωρική Π.
Μεγαλύτερο λάθος, η κόκκινη στον Μαντέλο στο 85΄. Ο παίχτης της Ακαδημίας κάνει δυνατό τάκλιν, αλλά πεντακάθαρα στη μπάλα, ο διαιτητής δίνει φάουλ που δεν υπάρχει και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αρχηγό της Ακαδημίας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: ( ΞΗΡΟΣ Κ. ) ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ Δ., ΚΟΚΡΗΣ Α. (79΄ ΖΟΥΜΑΣ Α.), ΣΟΥΦΡΑΣ Δ., ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Δ., ΜΑΝΤΕΛΟΣ Χ., ΤΡΙΩΤΗΣ Β. ( 64΄ ΤΣΑΛΙΚΗΣ Α.), ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Ι., ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι-Ν, ΚΡΑΝΗΣ Δ., ΡΙΣΒΑΣ Ν., ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ Μ.

Α.Ε. ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ: ΚΑΝΕΛΛΟΣ Α., ΚΥΡΙΤΣΗΣ Γ., ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Κ., ΜΥΛΩΝΑΣ Χ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ε., ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΓΙΑΒΡΟΥΤΑΣ Α., ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΣ Β. (68΄ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΥΡΙΤΣΗΣ Γ., ΚΑΝΕΛΛΟΣ Χ. (89΄ ΓΟΥΛΑΣ Ε.), ΠΕΤΣΙΝΗΣ Δ.

evinochori.gr/