Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δύσκολα έκαμψε την αντίσταση του νεανικού συγκρατήματος του ΓΟΜ η πρωτοπόρος Ακαδημία Ευηνοχωρίου...

 Η εμπειρία κέρδισε το νεανικό ενθουσιασμό! ... Στην εκπνοή λύγισε την αντίσταση της αξιόμαχης ομάδας του ΓΟΜ η Ακαδημία Ευηνοχωρίου με 1-0.



Ο ΓΟΜ στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄ Θεοδ.Πασσιόπουλος ΄΄κοίταξε στα μάτια την πρωτοπόρο, αλλά «λύγισε» στις λεπτομέρειες στο τέλος, αντίθετα με την Ακαδημία Ευηνοχωρίου πού έκανε ακόμη ενα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄Κατηγορίας.
Στο α΄ημίχρονο ήταν ισοροπημένο , με το ΓΟΜ  να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού ,ενώ στο β΄ημίχρονο η Ακαδημία ανέλαβε την πρωτοβουλία πίεσε τους τυπικά γηπεδούχους [αφού και οι δύο ομάδες χρησιμοποιούν την ίδια έδρα],αλλά το ΓΟΜ παίζοντας με αντεπιθέσεις δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Μπράτσκα χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκόρ.
Τελικά η ποιότητα των Ρισβά-Κράνη που με ατομικές ενέργειες προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα του ΓΟΜ που με τους δύο 16χρονους Λαχανάς[ενέπνεε εμπιστοσύνη  κάτω απο τα δοκάρια],Διαμαντόπουλο Χ. ηγετική μορφή,και συμπαραστάτες τους 15χρονους Ντρούκα-Χατζή-Μπλαχούρα ,κρατούσαν μέχρι το τέλος το ΄΄μηδέν΄΄ στην άμυνα αλλά στο 89΄μετά απο λάθος υπόδειξη κόρνερ του διαιτητή Καραβασίλη ο Ρισβάς απέφυγε τους νεαρούς Χατζή-Μπλαχούρα και ο επερχόμενος Μαντέλος Χ. με διαγώνιο σούτ κάνει το τελικό 0-1.
Το φίλμ του αγώνα...
3΄συρτό μακρινό σούτ του Κράνη μπλοκάρει ο Λαχανάς..
17΄καλοκτυπημένο φάουλ του Διαμαντόπουλου φεύγει ελάχιστα άουτ.
30΄ο 15χρονος Λένης φεύγει μόνος του αλλά ο Πασπαλιάρης Δ. με προβολή τον πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.
48΄δυνατό σούτ του Μιχαλόπουλου Ι. αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Λαχανάς.
50΄εντυπωσιακό μπάσιμο απο τα δεξιά και γύρισμα του Μπλαχούρα  σούτ του Αχτύπη φεύγει ελάχιστα δίπλα απο το κάθετο δοκάρι.
54΄πάλι ο Κράνης επιχειρεί ατομική ενέργεια και σούτ έξω απο την περιοχή αποκρούει σε κόρνερ ο Λαχανάς.
60΄καλή αντεπίθεση των γηπεδούχων καθυστερεί ο Κουντούρης και χάνεται μοναδική ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
64΄την ευκαιρία του αγώνα χάνει ο Νικολακόπουλος που φεύγει μόνος του και απο θέση τετ-α-τετ πιάνει άτσαλο και αδύναμο σούτ και ο Μπράτσκας αποκρούει εύκολα.
75΄σε σέντρα του Κράνη ο νεοσελθών Πατούλιας απο κοντά αστοχεί.
80΄ νέα καλή αντεπίθεση των γηπεδούχων με τον Μπλαχούρα απο τα δεξιά να γυρίζει στον Κουντούρη που αποκαταπληκτική θέση για γκόλ ολιγωρεί και χάνει μοναδική ευκαιρία.
89΄ΓΚΟΛ με τον καλύτερο παίκτη των φιλοξεμούμενων τον Χρήστο Μαντέλο
91΄ο Βρέττας επιχειρεί σεντρα-σούτ η μπάλα στο χέρι του Πασπαλιάρη Δ. ο διαιτητής παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων δεν καταλογίζει την εσχάτη των ποινών.
94΄σε φάουλ του Διαμαντόπουλου κεφαλιά-ψαράκι απο 3μέτρα του προωθημένου Ντρούκα  αποκρούει ο σταθερός Μπράτσκας.
Γιά ακόμη μία φορά διαιτητής Καραβασίλης δεν βρέθηκε σε καλη μερα και  εκανε μια μετρια διαιτησία ,αντιθετα οι δυο βοηθοι του Κολοσιώνης Αθ.,Χουλιάρας Σ.στάθηκαν καλά
Γ.Ο.Μεσολογγίου....Λαχανάς Θ.,Μπλαχούρας Π.,Καραούλης Διον.,Μπαλαμπάνης Α.,Διαμαντόπουλος Χ.,Ντρούκας Α.,Αχτύπης [82΄ Δημητρούκας Χ.],Χατζής Δ.,Νικολακόπουλος[65΄Αυτζής Ι.], Λένης Κ.[60΄Βρέττας Δ.]Κουντούρης 

Ακαδημία Ευηνοχωρίου..Μπράτσκας,Κοκόρης Α.,Ζούμας Α.,Πασπαλιάρης Δ.,Μαντέλος Χ.,Πασπαλιάρης Ι.,Τριώτης Β.[78΄Παππάς],Μιχαλόπουλος Ι.[53΄Π[ατούλιας],Κράνης Διον.,Ρισβάς Ν.,Τσαλίκης.