Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στο 90΄ηρθε η ήττα για τον Αλικυρναϊκό Aγιου Θωμά

.


ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ - ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2-1

Ένα δυνατό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Ξηροπήγαδου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ε. Τρικόρφου – Άγιος Θωμάς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας όμως αυτοί που κατάφεραν  να πάρουν κεφάλι στο σκορ ήταν οι φιλοξενούμενοι στο 11΄ ύστερα από εκτέλεση φάουλ  και ωραίο γυριστό σουτ του Παπαδόπουλου.

Η ομάδα του Τρικόρφου πίεσε χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Καραπέτσα στο 20’ και τον Παπακωστόπουλο στο 30’ για να καταφέρουν να φέρουν το μάτς στα ίσα στο 43’ όταν ο Κανέλλος βγήκε γρήγορα στη κόντρα πάσαρε στο Γιαβρούτα που με ωραία σέντρα βρήκε στο ύψος του πέναλτι τον Παπακωστόπουλο που με δυνατό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Αγίου Θωμά.

Στο 45’ ο Τριφιάτης θα παίξει ωραία το ένα δύο θα βγεί στη πλάτη της  άμυνας   και σε θέση τετ α τετ θα προσπαθήσει να «κρεμάσει» τον Κανέλλο  χωρίς όμως επιτυχία με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να κάνει εξαιρετική επέμβαση.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ και από το ξεκίνημα φαινόταν πως  όποια το  πετύχαινε  θα ήταν αυτή που έφευγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η κορυφαία ευκαιρία ήταν όμως για την ομάδα του Τρικόρφου στο 76’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και καρφωτή κεφαλιά του Παπακωστόπουλου που «έγλειψε» το γάμα της εστίας του Χολέβα.

Στο 90’ ο Παπαδόπουλος θα κάνει την κεφαλιά πάσα στον Γιαβρούτα ο δεύτερος με ωραία προσπάθεια θα προσπαθήσει να περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο θα ανατραπεί ο διαιτητής κ. Γκιάφης θα καταλογίσει πέναλτι , την εκτέλεση θα αναλάβει ο Πετσίνης και στείλει τη μπάλα στα δίκτυα δίνοντας την νίκη στους γηπεδούχους.

Α.Ε. Τρικόρφου: Κανέλλος, Κυρίτσης Γ., Μυτιλήνης , Μυλωνάς, Καραπέτσας, Παπακωστόπουλος(77’ Παπαδόπουλος Ν.),Γιαβρούτας, Δημητρόπουλος(82’ Γούλας), Κυρίτσης Γρ., Κανέλλος Χρ., Πετσίνης.

Αλικυρναϊκος : Χολέβας, Τριφιάτης,Μαρτσούκας, Μπούζας , Ζέρβας, Κάκκος, Κέσκος(90+ Τσαλαφούτας Ν.), Τριφιάτης Γ., Παπανικολάου(68’ Αθανασόπουλος), Σωτηρίου(16’ λ.τ. Καρβέλης), Παπαδόπουλος.

www.nafpaktianews.gr
aitosports.gr