Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δυσκολεύει η παραμονή για τον Ατρόμητο Αχαΐας

Πολύ δύσκολα πλέον γίνονται τα πράγματα για τον Ατρόμητο Αχαΐας ο οποίος έχασε 4-1 από τη Δόξα Νέας Μανωλάδας και ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες. Ένταση μεταξύ παικτών και παραγόντων μετά το τέλος του αγώνα!



Φιλμ αγώνα:
7’ Δυνατό σουτ του Νικολόπουλου, έδιωξε ο Τσάκωνας…
10’ Σουτ του Μιχαηλίδη, μπλόκαρε ο Τζουραμάνης
28’ ΓΚΟΛ: Σέντρα Νιφορόπουλου η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Α. Τρίγκα ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Νιφορόπουλος το απέκρουσε ο Τζουραμάνης και στην επαναφορά με κοντινό πλασέ ο Νικολόπουλος το 1-0 για τη Δόξα!
40’ ΓΚΟΛ: Μετά από χέρι αμυντικού της Δόξας ο διαιτητής δίνει νέο πέναλτι αλλά αυτή την φορά στον Ατρόμητο. Το εκτελεί εύστοχα ο Γκάτσης για το 1-1..
41’ ΑΠΟΒΟΛΗ: Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβάλλεται ο Νικολόπουλος του Ατρομήτου!
54' ΓΚΟΛ: Πρώτο σουτ Νικολόπουλος απέκρουσε ο Τζουραμάνης, δεύτερος ο Μικελάτος και 2-1 !
77' Ζήτησε πέναλτι και αποβολή ο Ατρόμητος. Ο Καλλιβωκάς ανέτρεψε τον Γκάτση τραβώντας του την φανέλα, αλλά ο ρέφερι δεν έδειξε τίποτα!
88’ Αντεπίθεση για τη Δόξα, ο Γούρμος βγαίνει τετ α τετ ο επόπτης σήκωσε σημαία για οφσάιντ στην εξέλιξη της φάσης ο Α. Τρίγκας ανέτρεψε τον επιθετικό της Δόξας και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη)!Ο επόπτης κατέβασε την σημαία εντελώς ξαφνικά!
89’ ΓΚΟΛ: Ο Μελετίδης κάνει το 3-1 για τη Δόξα…
93’ ΓΚΟΛ: Ο Γούρμος διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 4-1…
Συνθέσεις:

Δόξα Νέας Μανωλάδας (Μ. Τσίρκοβιτς):Τσάκωνας, Νιφορόπουλος, Μπίζος, Κωστής, Νικολακόπουλος (57’ Καλλιβωκάς), Δαβουρλής (47’ Σειτάι), Μιχαηλίδης, Κυριαζόπουλος, Νικολόπουλος, Μικελάτος (81’ Μελετίδης), Γούρμος.

Ατρόμητος Αχαΐας (Θ. Πατρώνης): Τζουραμάνης, Λιβάνης, Α. Τρίγκας, Ζέλιος, Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος, Ν. Τρίγκας, Ντόμας (73’ Ν. Γραμματικόπουλος), Γκάτσης, Σαμπανέι (59΄Λαθύρης), Βαβάτσικος.
Γήπεδο: Νέας Μανωλάδας Ηλείας
Διαιτητής: Σταθόπουλος Σπυρίδων (Δυτικής Αττικής)
Βοηθοί: Σάββογλου Ε. - Ντζουροπάνος Δ. (Δυτικής Αττικής)

patragoal.gr