Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Είμαστε ακόμα ζωντανοί ...

 Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 3-1 για την ΑΕ Μεσολογγίου για την 17η αγωνιστική απέναντι στην ομάδα του Παναρκαδικού.




Η ομάδα του Δημήτρη Σκούνα θα καταφέρει να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 3΄ της αναμέτρησης, ο Καβαλλάρης θα κάνει την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων με τον Μιχαλόπουλο να βγαίνει σε θέση τετ –τα – τετ και να πλασάρει εύστοχα τον Μανέλη 1-0.

Το γρήγορο γκολ θα δώσει μια άλλη μορφή στο παιχνίδι καθώς οι φιλοξενούμενοι θα ανοιχτούν ώστε να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, αλλά δυο καλές στιγμές που θα έχουν με τους Σταθουλόπουλο και Καδά ο Ζέρβας θα πει όχι.

Στο 42΄θα έρθει και το δεύτερο τέρμα για την ΑΕΜ, ο Σαραντόπουλος θα εκτελέσει το φάουλ από πλάγια θέση δεξιά (σαν ένα κοντινό κόρνερ) ψηλότερα απ όλους θα σηκωθεί ο Καβαλλάρης και με κεφαλιά θα κάνει το 2-0.

Με την έναρξη του  δεύτερου ημίχρονου οι φιλοξενούμενοι θα προχωρήσουν σε δυο αλλαγές, με τον Πετρόπουλο Ευγ. και Νάνο να παίρνουν τις θέσεις των Σταθουλόπουλου και Κυριακόπουλου.

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ να πετυχει ακόμα ένα τέρμα και να τελειώσει ουσιαστικά το παιχνίδι στο 53΄, σέντρα από αριστερά του Τσιούνη εξ επαφής πλασέ πάνω στην κίνηση προ κενής εστία από τον Σαραντόπουλου με την μπάλα να περναει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Από εκείνο το σημείο και μετά θα έρθει μια αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση για τους γηπεδούχους που θα εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Παναρκαδικού που θα έχουν και σύμμαχο τον ευνοϊκό αέρα δημιουργώντας αξιόλογες φάσεις μπροστά στα καρέ του Ζέρβα, σαν αποτέλεσμα θα έχουμε στο 71΄ την μείωση του σκορ, γέμισμα στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΜ από φάουλ στην μεσαία γραμμή με τον Σαραπάτα να πλασάρει τον Ζέρβα στην αριστερή γωνία και 2-1.

Η μείωση του σκορ θα αλλάξει για ακόμα μια φορά το τέμπο του παιχνιδιού με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν μαζικά στην επίθεση για την ισοφάριση και του γηπεδούχους να βγαίνουν πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Με την συμπλήρωση όμως των 90΄ οι καρδιές όλων θα πάνε στις θέσεις τους, γρήγορη αντεπίθεση για την ΑΕΜ από αριστερά με τον Μιχαλόπουλο την κατάλληλη στιγμή θα βγάλει την σέντρα στην κάρδια της άμυνας των φιλοξενούμενων με τον Τσιούνη από κοντά με πλασέ να κάνει το 3-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών και κόσμου.

Δίκαιο πέρα ως πέρα το αποτέλεσμα για την ΑΕΜ που αν ήταν πιο προσεκτική στις ευκαιρίες που της δόθηκαν θα είχε καθαρίσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

3΄γκοοολ: μπαλιά Καββαλάρη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων με τον Μιχαλόπουλο να πλασάρει εύστοχα τον Μανέλη 1-0.

7΄ψιλοκρεμαστο σουτ του Σαραντόπουλου από αριστερά με υπερπροσπάθεια σε κόρνερ ο Μανέλης.

14΄σουτ Σταθουλόπουλου σε κόρνερ ο Ζέρβας.

16΄σέντρα από αριστερά του Σαραντόπουλου, κεφαλιά Μεταξούλη ελάχιστα άουτ.

26΄λαθος απομάκρυνση της άμυνας της ΑΕΜ, την μπάλα θα πάρει ο Καδάς σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και από θέση μέσα αριστερά με τον Ζέρβα να διώχνει σε κόρνερ.

42΄γκοoολ: φάουλ Σαραντόπουλου από δεξιά, ο Καβαλλάρης την κεφαλιά και 2-0.

53΄μεγαλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, σέντρα από αριστερά του Τσιούνη εξ επαφής πλασέ πάνω στην κίνηση προ κενής εστία από τον Σαραντόπουλου με την μπάλα να περναει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

56΄γεμισμα από τον Δήμο, κεφαλιά του Σαλαπάτα θα περάσει άουτ.

71΄γκολ: γέμισμα στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΜ από φάουλ στην μεσαία γραμμή με τον Σαραπάτα να πλασάρει τον Ζέρβα στην αριστερή γωνία και 2-1.

72΄ σουτ από πλεονεκτική θέση με τον Μεταξούλη για την ΑΕΜ, με την μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό και να περναει κόρνερ.

80΄πολύ καλό σουτ με τον Πετρόπουλο Ευγ. για του φιλοξενούμενους να περναει όμως άουτ.

87΄μεγαλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, σέντρα από αριστερά με τον Τσιούνη, κεφαλιά Καβαλλάρη πάνω στην γραμμή σε κόρνερ ο Μανέλης.

90΄γκοοολ: γρήγορη αντεπίθεση για την ΑΕΜ από αριστερά με τον Μιχαλόπουλο την κατάλληλη στιγμή θα βγάλει την σέντρα στην κάρδια της άμυνας των φιλοξενούμενων με τον Τσιούνη από κοντά με πλασέ να κάνει το 3-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών και κόσμου.

Διαιτητές της αναμέτρησης: Στεφάνου (Θεσπρωτίας)- Παπαδημητρίου – Θανασιάς (Υπείρου).

ΑΕ Μεσολογγίου: (Δημήτρης Σκούνας) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Ανυφαντής, Καβαλλάρης (90΄Ζέρβας Ν.), Λίτσος, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Αρώνης, Τσιούνης, Σαραντόπουλος (60΄Μπούρος),Μεταξούλης (77΄Ζαχαράκης).

Παναρκαδικός: Μανέλης, Πετρόπουλος Ειρ., Μπούτας, Κωστάκης, Μπεντεβής (85΄Λαγός), Αρδάμης, Σταθουλόπουλος (46΄Πετρόπουλος Ευγ.), Δήμος, Σαλαπάτας, Καδάς, Κυριακόπουλος Ι.(46΄Νάνος).

Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr
 Μετά από αυτή την νίκη είμαστε ακόμα μέσα στο κόλπο της σωτηρίας. Χωρίς να παίξουμε μπαλάρα σε όλη την διάρκεια του αγώνα [αφού στα πρώτα 45΄είμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού,αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η απόδοση της ομάδας], ήμασταν καλύτεροι από τον Παναρκαδικό και πήραμε δίκαια την νίκη. Με την ψυχή στο στόμα βέβαια,[βάση της ροής του παιχνιδιού] αλλά μετά από την λήξη του πρωταθλήματος λίγοι θα τα θυμούνται αυτά. Οι παίκτες ανεβαίνουν σιγά σιγά και αυτό είναι παρήγορο. Δείχνουν να το παλεύουν όλο και πιο πολύ. Ελπίζουμε μετά από την σημερινή νίκη να ανέβει και η ψυχολογία τους και να καταφέρουν το ... ακατόρθωτο.