Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δεν Χάρηκε κανείς στο Αιτωλικό ..

Σε ένα βαρύ και πολύ κακό αγωνιστικό χώρο Άρης Αιτωλικού και ΠΑΣ Κορίνθου αναδείχτηκαν ισόπαλη με σκορ 1-1.




Μοιρασμένο το παιχνίδι καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 31΄, ο Κολοβάκης θα ανατραπεί μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Σπυρόπουλο με τον κ. Τάση να καταλογίζει το πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Καβαλιέρης και θα κάνει το 1-0.

Στο 44΄ η ομάδα του Αιτωλικού θα προχωρήσει και στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι, την θέση του τραυματία Λαδά θα πάρει ο Γαβρίνας.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα στο 61΄να έχουμε την ισοφάριση, σέντρα του Φίλη σουτ του Καφαντάρη μέσα από την μικρή περιοχή και 1-1.

Στην συνέχεια του παιχνιδιού δεν θα υπάρχει κάτι αξιόλογο, λίγο η κούραση σε συνάρτηση με τον πολύ κακό και βαρύ αγωνιστικό χώρο, το τελικό σφύριγμα του κ. Τάση θα βρει τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Άρης Αιτωλικού: (Λάκης Παπαχρήστος) Ρόκκος, Γρηγοριάδης, Σωτηρόπουλος, Καλοκαίρης, Μπερερής, Καβαλιέρης (88΄Παλιάτσας), Τουρλίδας (72΄Βαλμάς), Μακρής, Κολοβάκης, Λαδάς (44΄Γαβρίνας).

ΠΑΣ Κορίνθου: (Θύμιος Γεωργούλης) Αρχοντάκης, Κουλός, Φίλης, Τσάτσος, Τζωρμπατζίδης, Σπυρόπουλος, Διαμαντόπουλος (61΄Αμπαδιωτάκης), Λούβρης (46΄ Γκεοργκίεφ), Καφαντάρης, Κερμανίδης, Χαρίτος (84΄Μπούκης).

Μιχάλης Δημητρίου   aitosports.gr


*****Ευχαριστήρια επιστολή προς την διοίκηση του Άρη Αιτωλικού εξέδωσε πριν λίγα λεπτά το Δ.Σ του ΠΑΣ Κορίνθου και ο δημοσιογράφος που συνόδευε την αποστολή Παναγιώτης Tαρνάρας.

Η επιστολή:

Το Δ.Σ του ΠΑΣ Κορίνθου και ο δημοσιογράφος της αποστολής Παναγιώτης Ταρνάρας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την διοίκηση και τους ανθρώπους του Άρη Αιτωλικού για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν στον σημερινό αγώνα.

Εύχεται στην ομάδα του Αιτωλικού καλή συνεχεία στο πρωτάθλημα και τους στόχους που έχει θέσει.