Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γιώργος Κάκκος....Σε μεγάλη μέρα, τεράστια νίκη!

Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά – Τρίκαρδος Κατοχής  4-2



Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν  το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Θωμά με πολύ δυνατό άνεμο και κρύο οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων αποζημίωσαν τους  πολλούς !!! και ιδιαίτερα εκδηλωτικούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο , μπήκαν πολλά  και μερικά θεαματικά ( με την βοήθεια του αέρα είναι αλήθεια) γκολ και γενικά παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι από αυτά που λέμε ότι αξίζει να χάσεις το απόγευμα σου για να το δεις.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και ισορροπημένο θα λέγαμε  αλλά ο Άγιος Θωμάς ευτύχησε να έχει τον Γιώργο Κάκκο σε μεγάλη μέρα.
Στο 30΄ μετά από πολύ ωραία κάθετη μπαλιά ο Σωτηρίου θα βρεθεί απέναντι στον Γκασουκα και με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 1-0.
Στο 36΄μετα από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια ο Καρανικας από 25 μέτρα θα πιάσει ένα κεραυνό και θα καρφώσει την μπάλα στο δεξί γαμα του Χολέβα 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο  πα'ικτης-προπονητής του Άγιου Θωμά θα κάνει κίνηση ματ  παιρνόντας ο ίδιος [ Γιώργος Κάκκος] στα χαφ. Ο Κακκος [φωτογραφία]θα γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος στον χώρο του κέντρου και στο 68 με το δεξί !!!  Από τα 30 μέτρα θα στείλει την μπάλα στο γαμα της εστίας του Γκασούκα μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς  2-1.
Αμέσως μετά ο Άγιος Θωμάς θα μπορούσε να κλειδώσει το παιχνίδι αλλά ο  Ζέρβας θα χάσει την ευκαιρία της χρονιάς, μετά από σέντρα ο Γκασουκας πάνω στην γραμμή τέρματος θα χάσει την μπάλα αυτή θα πάει στον αμαρκάριστο Ζέρβα και αυτός θα καταφέρει να την στείλει στο δοκάρι.
Όμως ότι δεν κατάφερε ο Ζέρβας θα το κάνει και πάλι ο Κάκκος  στο 80΄όταν με κοντινή κεφαλιά θα κάνει το 3-1. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει μια λάθος εκτίμηση του Κεσκου στο 83’ και το πέναλτι που υπέπεσε θα δώσουν το δικαίωμα στον Καρανικα να πετυχει το δεύτερο προσωπικό γκολ και στον Τρίκαρδο να ελπίζει 3-2.
Τελικά με λίγο άγχος είναι αλήθεια ο Άγιος Θωμάς κατάφερε να πετυχει ένα ακόμη τέρμα στο 89΄με τον  Τριφιάτη Γ με κοντινή κεφαλιά να γράφει το τελικό 4-2.
Υ1.: Συγχαρητήρια στην διοίκηση του Άγιου Θωμά που κατάφερε να κάνει των αγώνα της ομάδας του γιορτή. Κόσμος – τύμπανα- καπνογόνα και διαρκεί συνθήματα συνέθεσαν τα σκηνικό στις κερκίδες..
Υ2: Πολύ ο «ποδοσφαιρικός κόσμος» στο γήπεδο. Μεταξύ άλλων διακρίναμε: Παλάντζα – Παλιάτσα –Μπαλαούρα –Γκιούσα – Παπασπύρο -Καρβέλη κ.α.
Άγιος θωμάς: Χολέβας, Διαμαντόπουλος, Τριφιάτης Μαρκουτσάς Κέσκος Κάκκος, Σκαρλάτος (Ζέρβας) Τριφιάτης, Αθανασόπουλος (Παπαδόπουλος) Σωτηρίου, (Χολέβας)Παπανικολάου.
Τρίκαρδος: Γκασούκας, Καβάγιας, Ροδάτος, Μαχαλιώτης, Πατρινός, Καρανίκας, Μάτσιγκας, Μπεναρδής, Κουτσουπιάς, Νταλλής, Ξύστρας.

aitosports.gr