Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Λαμπρόπουλος: "Το ποδόσφαιρο με τον Σούλη πάει 100 χρόνια πίσω"

.


Ο αμυντικός του Πανιωνίου μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Facebook επιτέθηκε κατά του Σούλη Παπαδόπουλου, ενώ άφησε αιχμές και για τους παίκτες του Άρη.
Απίστευτα σκηνικά έλαβαν χώρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα στον Άρη και τον Πανιώνιο. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέβασε στο Facebook μία φωτογραφία που δείχνει τον Σούλη Παπαδόπουλο να τον έχει πιάσει από τον λαιμό, ενώ έκανε κι ένα σχόλιο. Διαβάστε αναλυτικά:

"Δυστυχως με τέτοιους ανθρώπους το ποδοσφαιρο παει εκατό χρονια πισω. Ειστε άτυχος κύριε Σουλη που ολο αυτο έγινε μπροστα στο φωτογραφικό φακό και το ειδε όλος ο κοσμος αλλα ειστε και τυχερός που έγινε αυτο μεσα στο αγωνιστικό χώρο.. Στην ζωη μου εχω μαθει να σεβομαι αυτούς που με σέβονται... Δυστυχως κύριε Σουλη ρόδα ειναι και γυρίζει..

Κάποια στιγμή αν υπάρχεις ακόμα στον ποδοσφαιρικό χαρτη θα τα πούμε.. Επίσης θελω να πω ενα μπραβο σε κάποιους συναδέλφους μου, που περνάνε τις ίδιες δύσκολες στιγμες με εμας και που με την πρωτη ευκαιρια δυναμητίζουν το κλίμα και το παίζουν οπαδοί όπως ο κύριος... Συγχαρητήρια στον κοσμο του Άρη ήταν οι μόνοι που ηταν πραγματικα κύριοι και βοήθησαν καθαρά την ομάδα τους στο σημερινό παιχνίδι".

Ξύλο στη φυσούνα στο "Βικελίδης"
Μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση ανάμεσα σε παίκτες και παράγοντες του Άρη και του Πανιωνίου. "Τι θέλατε να κάνω; Αν τον απέβαλα θα έμπαιναν μέσα" φέρεται να είπε ο Τοπούζης.
Πολύ μεγάλη ένταση είχε σε όλη τη διάρκειά του το παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο με τους παίκτες των δύο ομάδων και τους ανθρώπους του πάγκο να έχουν έρθει στα χέρια και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ανάλογο περιστατικό είχαμε και μετά το σφύριγμα της λήξης στη φυσούνα, εκεί που συμμετείχαν και παράγοντες.

Χρειάστηκε η παρέμβαση των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν και να χωριστούν, ενώ αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου δε θέλησαν να κάνουν δηλώσεις στην κάμερα της NOVA. "Είμαστε εδώ γιατί είμαστε υποχρεωμένοι, ευχαριστούμε πολύ" ήταν το μόνο που είπαν οι δύο παίκτες που πήγαν και στη συνέχεια έφυγαν. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό οι "κυανέρυθροι" να μη γλιτώσουν το πρόστιμο.

Από εκεί και πέρα, υπήρξε ένταση και στον περιβάλλοντα χώρο του "Βικελίδης", ωστόσο εκεί πρωταγωνιστές ήταν μία μερίδα οπαδών του Άρη με την αστυνομία.

Τέλος, οι άνθρωποι του Πανιωνίου υποστηρίζουν πως ο διαιτητής Τοπούζης για τη μη αποβολή του Τάτου στην εκτός φάσης κουτουλιά προς τον Μητρόπουλο είπε: "Τι θέλατε να κάνω; Αν τον απέβαλα θα έμπαιναν μέσα!".
sport24.gr