Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ο Λάμπρος Γατσώρης στα Λευκάδια..

 Ο Λάμπρος Γατσώρης κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζεται στην ομάδα των Λευκάδιων Ημαθίας.



Το νέο και χρονικά τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ανακοινώθηκε πριν από δύο ώρες περίπου με δελτίο Τύπου που εστάλη σε όλα τα μέσα. Ο λόγος για τον Λάμπρο Γατσώρη (φωτ), ο οποίος έχει ενσωματωθεί ήδη στις υποχρεώσεις της ομάδας και υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι με τη Λαμία.
Ο 21χρονος αμυντικός (27/06/1992) με καταγωγή από το Λεσίνι Αιτωλοακαρνανίας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους Νέους του Παναιτωλικού, όπου παρέμεινε μέχρι το 2008 όταν και πήρε μεταγραφή στην ΑΕ Μεσολογγίου, που αγωνιζόταν στη Δ” Εθνική. Ο 17χρονος τότε Λάμπρος είχε ήδη δείξει τα διαπιστευτήρια του και προσέλκυσε το ενδιαφέρον μεγαλύτερων συλλόγων και η μεταγραφή δεν άργησε να έρθει. Επόμενος σταθμός ο Πάμισος Μεσσήνης (2008-2009) όπου παρέμεινε ένα χρόνο για να μεταπηδήσει την επόμενη σεζόν στον Πανηλειακό που αγωνιζόταν στη Football League 2.
Το 2011 αποφάσισε να «ανηφορήσει» στη Βόρεια Ελλάδα, όπου θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα της Κοζάνης (φωτ.), με την οποία αγωνίστηκε για μία χρονιά πριν επιστρέψει στην Πελοπόννησο και την Κόρινθο, όπου και θα είναι ο τελευταίος του σταθμός πριν τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη, τον ΑΣ Λευκαδίων.
Ο 22χρονος αμυντικός μίλησε στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο : «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή στην ομάδα των Λευκαδίων. Γνωρίζω αρκετά πράγματα για τον σύλλογο, έχω παίξει άλλωστε αντίπαλος όταν βρισκόμουν στη Κοζάνη και ξέρω πολύ καλά ότι ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και την υποστηρίζει. Οι συνθήκες είναι οι ιδανικές για έναν ποδοσφαιριστή και φέτος η πρόκληση είναι μεγάλη, καθώς η ομάδα μου συμμετέχει σε έναν όμιλο με πολύ υψηλό επίπεδο. Από την πλευρά μου εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά και υπόσχομαι σκληρή δουλειά για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Η ανακοίνωση των Λευκαδίων
Το Δ.Σ. των Λευκαδίων ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοαμυντικού Λάμπρου Γατσώρη. Ο νέος μας ποδοσφαιριστής, 22 ετών,  αγωνίστηκε πέρσι στην Κόρινθο και παλαιότερα στον Πανηλειακό.
imathiasportsnews.gr/