Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δυσκολεύτηκε απο τον μαχητικό Τρίκαρδο η Ακαδημία που ξέφυγε στον βαθμολογικό πίνακα..

ΣΕΦΤΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ




    Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της τη νέα χρονιά η Ακαδημία Ευηνοχωρίου, επικρατώντας με 2-0 το πρωί της Κυριακής της αντίστοιχης ομάδας του Τρίκαρδου Κατοχής. Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση των γηπεδούχων ήταν κάτω του μετρίου. Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν, η Ακαδημία ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ και να φτάσει στην εύκολη επικράτηση. Με αυτή τη νίκη η Ακαδημία εδραιώθηκε στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, παίρνοντας σημαντική διαφορά από τους διώκτες της στη μάχη για τον τίτλο.

ΦΑΣΕΙΣ:
8΄, Πρώτο σουτ με τον Τσαλίκη, διώχνει σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Γκασούκας.
11΄, Ωραία προσπάθεια από αριστερά με τον Ρισβά να γυρίζει για τον Πατούλια, αυτός μέσα από τη περιοχή και από καλή θέση σουτάρει ψηλά άουτ.
20΄, Πρώτο σουτ για τους φιλοξενούμενους, το πραγματοποιεί ο Μάτσιγκας, ο Μπράτσικας μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.
21΄, Όμορφη ενέργεια του Κράνη, αποφεύγει δύο αμυντικούς, σουτάρει δυνατά συρτά, αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκασούκα.
30΄, Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Τσαλίκης κάνει το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
50΄, Φοβερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με το Κράνη, η μπάλα στη ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού.
53΄, ΓΚΟΛ!!! Ο Ρισβάς φεύγει ταχύτατα στην αντεπίθεση από τα δεξιά, την κατάλληλη στιγμή κάνει την παράλληλη μπαλιά για τον Πατούλια, ο οποίος από κοντά με πλασέ, ανοίγει το σκορ.
57΄, Η μοναδική αξιόλογη φάση για τον Τρίκαρδο, σε αντεπίθεση ο Μάτσιγκας σουτάρει ψηλά, λίγο άουτ.
60΄, ΓΚΟΛ!!! Πολύ ωραία κάθετη πάσα του Τριώτη στον Τσαλίκη, αυτός με συρτό δυνατό σουτ, διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.
67΄, Σέντρα του Ρισβά προς τον Κράνη, οι αμυντικοί διώχνουν λανθασμένα πάνω στον προωθημένο Ζουμά, το σουτ του οποίου με το δεξί περνάει ελάχιστα άουτ.
74΄, Έξυπνο γύρισμα του Δημόπουλου στην καρδιά της άμυνας του Τρίκαρδου, ο Πατούλιας κάνει τη δυνατή κεφαλιά, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
91΄, Ο Τσαλίκης σουτάρει, ο Γκασούκας του αρνείται το γκολ με φοβερή εκτίναξη.
   Πολύ καλός για άλλο ένα παιχνίδι ο Πασπαλιάρης,[φωτογραφία] θετικός ο Τσαλίκης, ανεβασμένος ο Πατούλιας.  
   Από τον Τρίκαρδο ξεχώρησαν οι Γκασούκας, Πατρινός και ο Μάτσιγκας. Άξιος σεβασμού ο Μπεναρδής.
   Εξαιρετική η διαιτησία των Γκιάφη, Κασσαβέτη και Καλύβα.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: (ΞΗΡΟΣ Κ.).... ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ Δ., ΤΡΙΩΤΗΣ Β. (79΄ ΣΟΥΦΡΑΣ Δ.), ΖΟΥΜΑΣ Α., ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Δ., ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α. (64΄ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Κ.), ΜΑΝΤΕΛΟΣ Χ., ΤΣΑΛΙΚΗΣ Α., ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι.-Ν., ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ Μ., ΡΙΣΒΑΣ Ν. (82΄ ΞΗΡΟΣ Δ.), ΚΡΑΝΗΣ Δ.

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ:[ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ ΤΕΛΙΑΣ].... ΓΚΑΣΟΥΚΑΣ Κ., ΚΑΒΑΓΙΑΣ Χ., ΜΠΑΝΙΑΣ Ν. (76΄ ΞΥΣΤΡΑΣ Δ.), ΡΟΔΑΤΟΣ Ι., ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ Δ., ΠΑΤΡΙΝΟΣ Η., ΜΑΤΣΙΓΚΑΣ Δ.-Π., ΜΠΕΝΑΡΔΗΣ Θ., ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ Α. (43΄ ΞΥΣΤΡΑΣ Α.), ΝΤΑΛΛΗΣ Λ. (87΄ ΜΑΧΑΣ Γ.), ΦΡΑΓΚΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Α.

evinochori.gr/