Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ντεμπούτο με χατ-τρικ ο Χρήστος Πέντσας.....

Η ομάδα του Τίμου Καβακά με τον νεοαποκτηθέντα Πέντσα να σημειώνει χατ τρι κέρδισε με 2-4!



Με τους νεοαποκτηθέντες Πέντσα, Καραγιάννη και Πάτρα στην αρχική ενδεκάδα ο ΑΟΤ 1963 παρουσίασε άλλο πρόσωπο και πήρε μία εντυπωσιακή νίκη με 2-4 μέσα στην έδρα της Λαμίας που αν κέρδιζε το παιχνίδι θα έπαιρνε σαφές προβάδισμα για την πρωτιά. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Πέντσας που στο ντεμπούτο του με την Τρικαλινή ομάδα σημείωσε χατ τρικ.

Η νίκη του ΑΟΤ 1963 ίσως αποτελέσει την έναρξη μιας αντεπίθεσης καθώς έχει χαθεί πολύτιμο έδαφος όσον αφορά την διεκδίκηση του τίτλου, ωστόσο φαίνεται ότι δεν τα παρατάνε και θέλουν να το παλέψουν όσο μπορούν.

Ο Πέντσας στο ντεμπούτο του ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον ΑΟΤ 1963 στο 8’ με πλασέ μετά από μπαλιά του Τεντολούρη.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση χάνοντας κάμποσες ευκαιρίες με κορυφαία κεφαλιά του Κόλεφ στο οριζόντιο δοκάρι στο 22’.

Ο ΑΟΤ 1963 αφού απέφυγε την ισοφάριση βγήκε πάλι μπροστά και στο 34’ σε μία υποδειγματική αντεπίθεση και πάλι ο Πέντσας σημείωσε το 0-2.

Η Λαμία μείωσε στο 38’ όταν μετά από κόρνερ του  Κιπτίου η μπάλα έφτασε στον Γόγολο που με κοντινή προβολή την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 56΄ η Λαμία έφερε το παιχνίδι στα ίσια με σουτ του Ζλατκόφσκι (2-2).

 Άμεση ήτα όμως η  απάντηση για τα Τρίκαλα αφού μετά από τραγικό λάθος του Ζλατκόφσκι ο Πέντσας πέρασε  και τον Φιρινίδη για να κάνει το 2-3!!

Οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά στο 74’ ο Χαλιμπάκης με μία εκπληκτική κούρσα από το κέντρο βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Λαμίας, τον πλάσαρε για να σημειώσει το 2-4!!!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία: Φιρινίδης, Παπαδήμας, Κοντοχρήστος, Μικριτσιάν, Γόγολος (75' Μαλισιόβας), Σπυριδάκης, Παπαστεργίου,(53' Αντωνίου), Ζλατκόφσκι, Κόλεφ, Διαμαντίδης, Κιπτίου(75' Κουτρομάνος)

ΑΟΤ 1963: Ψωμιάδης, Μ. Ηλίας, Κάλφας, Λουιζίδης, Πάτρας, Στάμος, Χαλιμπάκης, Σακελλαρίδης,(58' Απ. Ηλίας), Καραγιάννης, Τεντολούρης,(75΄Φορτούνης) Πέντσας(84' Ιωαννίδης)
sportrikala.gr


.
φωτογραφίες...lamia1964.gr