Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ....Το πάλεψε, αλλά λύγισε

Με δύο γκολ του Χελά  ο Μεσσηνιακός κέρδισε τον Άρη Αιτωλικού και ανέβηκε στην 3άδα της Γ’ Εθνικής



Για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ο Μεσσηνιακός κέρδισε σήμερα στην έδρα του τον Άρη Αιτωλικού, ξεκινώντας έτσι ιδανικά τις υποχρεώσεις του για τη νέα χρονιά. Η Καλαματιανή ομάδα είχε ένα καλό α’ ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει, ενώ στο β’ ημίχρονο, αφού ξεπέρασε ανώδυνα κάποιες δύσκολες στιγμές, κατόρθωσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και μάλιστα δύο φορές. Πρόσωπο του αγώνα αναδείχθηκε ο Γιάννης Χελάς, ο οποίος με δύο εύστοχες κεφαλιές, στο 77’ (από σέντρα του Αργυρόπουλου από αριστερά) και στο 82’ (σέντρα Τσουκάλη από δεξιά), χάρισε το 3ποντο που ανέβασε τον Μεσσηνιακό στην πρώτη 3άδα του 4ου Ομίλου, με 23 βαθμούς, όσους και η Αχαϊκή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Νινιός (72’ Τσουκάλης), Δασκαλάκης, Μπαστακός, Μπιμπίρης, Μπεγέτης, Αργυρόπουλος, Ταχματζίδης (90’ Κουρέας), Πουλάκος (53’ Βιτάλι), Τσουλάκος, Χελάς.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: Ρόκκος, Βαλμας, Χονδρογιάννης, Σωτηρόπουλος, Καλοκαίρης, Παλιατσάς (83’ Νικολόπουλος) , Καβαλιέρης, Πατσέας (60’ Μακρής), Μπαρμπαρούσης, Κολοβάκης, Λαδάς (54’ Γρηγοριάδης).
tharrosnews.gr



 Φωτογραφίες..Γιάννης Κοσμίδης