Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παναρκαδικός Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας διάλυσης

"Δεν υπάρχει κάτι να περιμένω. Η διοίκηση δεν την βλέπουμε, δεν υπάρχει πουθενά, λεφτά δεν έχουμε, έχουν πάρει την ομάδα κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι δε βοηθάνε καθόλου. Είμαστε μόνοι μας στο γήπεδο κάθε μέρα. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι, δε γίνεται να αλλάξει κάτι, πέρσι πανηγυρίζαμε που ανεβήκαμε, και φέτος η ομάδα δεν έχει ούτε τέλος ούτε αρχή διοικητικά."




Αυτό είχε δηλώσει πριν λίγες ήμερες ο ο τερματοφύλακας της ομάδας της Τρίπολης, Γιώργος Μανέλης

Οι δηλώσεις αυτές αντικατοπτρίζουν την σημερινή πραγματικοτητα της κατάστασης στην ιστορική ομάδα της Αρκαδίας.
Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναρκαδικός έχουν φέρει τον σύλλογο πλεον κοντά στην διάλυση του.

Συγκεκριμένα το ΔΣ της ομάδας διαλύθηκε, ο αντιπρόεδρος, Νώντας Ψυχογιός, κατέθεσε την παραίτηση του εγγράφως μετά από έντονη διφωνία που είχε με μέλος της διοίκησης. Ο πρόεδρος Δημήτρης Παυλής επίσης σταματάει να ασχολείται με την ομάδα και πλέον δεν υπάρχει δυνατότητα οικονομικών πόρων.

Από την πλευρά των παικτών, που παραβρέθηκαν στην συνέλευση με τρεις εκπροσώπους, δήλωσαν ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση για τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχου. Πολλοί από τους ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι και θέλουν να αποχωρήσουν από το σύλλογο καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδας. Σκοπός τους είναι να μείνουν στην ομάδα αλλά με την κατάσταση που επικρατεί δεν υπάρχει μέλλον.
grasidi.gr