Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Χρήστος Ρόβας άλλος ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε απο την Ακαδημία του Γ.Ο.Μεσολογγίου


Γίνεται νησιώτης ο Ρόβας! Αφήνει το Σιδηρόκαστρο για τον Πανναξιακό



Mετά την αποχώρηση του Θόδωρου Κερογλίδη από την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Σιδηροκάστρου, έρχεται ακόμη μία για να δώσει το στίγμα πως οι "μπλε" θα αλλάξουν αρκετά, καθώς παρελθόν από την ομάδα θα πρέπει να θεωρείται ο Χρήστος Ρόβας ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να γίνει και επισήμως κάτοικος Νάξου!

 

Ο 19χρονος επιθετικός που ήταν βασικός την φετινή χρονιά όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 6 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τα έχει βρει σε όλα με τον Πανναξιακό ο οποίος αγωνίζεται στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και δίνει μάχη για την παραμονή του και έτσι παίρνοντας το "ΟΚ" από την διοίκηση ετοιμάζεται για μετακόμιση στο νησί προκειμένου να γίνει και επισήμως παίκτης της ομάδας και να ενισχύσει την προσπάθεια της.

 

Άλλωστε η πρόταση ήταν εξαιρετική από όλες τις απόψεις για να την αρνηθεί, για αυτό και αποχωρεί μέσα σε φιλικό κλίμα από την ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθεί!

 

Ο Ρόβας ανήκει τα τελευταία 2,5 χρόνια στον Εθνικό, καθώς αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2011 από την Κ17 του Πανσερραϊκού και σε αυτό το διάστημα μέτρησε περισσότερες από 50 συμμετοχές και 20 γκολ!

.serressport.gr