Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Άδικη ήττα με παράπονα για την ΑΕΜ ...

 Μπορούσε την νίκη σήμερα η ΑΕΜ,αλλά ατυχία, αστοχία και ο διαιτητής οι υπαίτιοι της νέας ήττας απο την διεκδικητρια του τίτλου Ενωση Ερμιονίδας. με 1-2..



Μια ψυχωμένη ΑΕΜ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο την νίκη.
Η ΑΕΜ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, πίεσε ψηλά, επέβαλλε το ρυθμό του, κέρδισε τη μάχη της μεσαίας γραμμής και σταδιακά άρχισε να απειλεί την εστία του Πονηρού.
Στην πρώτη καλή στιγμή άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό γκόλ με κεφαλιά του Τσιούνη σε σέντρα του Καβαλλάρη στο 13΄.
Οι φιλοξενούμενοι  προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως η καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων δεν τους επέτρεψαν να πατήσουν στην περιοχή και προσπαθούσαν με σέντρες απο τα πλάγια η με στημένες φάσεις να απειλήσουν την εστία του Ζέρβα. Η ΑΕΜ θα μπορούσε να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ αν ήταν περισσότερο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια οι Τσιούνης,Μιχαλόπουλος
Στο 42΄ο διαιτητής Τάσσης αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτυ σε ανατροπή του Σαραντόπουλου απο τον Κόλακα ,παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων αφου η παράβαση  ηταν πεντακάθαρη  ανατροπή, πέναλτι-μαρς
Το δεύτερο ημίχρονο δεν άρχισε καλά για την ΑΕΜ αφού στο 56΄ο Μπούρας απο αριστερά και πλάγια θα βγάλει σέντρα και ο νεοσελθών Βλαχόπουλος θα εκμεταλευτεί την αμυντική αδράνεια και με κεφαλιά θα κάνει το 1-1.
Μετα την ψυχρολουσία της ισοφάρισης η ΑΕΜ συνήλθε και ανέλαβε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε την αντίπαλη ομάδα  και στο 66΄μακρινό φάουλ του Νάκου στο οριζόντιο δοκάρι και  απο το 75΄ που θα μείνει με 10 παίκτες  η Ενωση λόγω της αποβολής του Κόλακα με 2η κίτρινη κάρταη πίεση ήταν έντονη αλλά εκεί έχουμε τέτοιες ευκαιρίες που είτε λόγω του καταπληκτικού Πονηρού ,είτε απο ανικανότητα ,είτε απο ατυχία να μην καταφέρει η ΑΕΜ να πάρει προβάδισμα στο σκόρ  σε φάσεις στο 83΄,85΄που απο κοντά ο Τσιούνης θα νικηθεί απο τον Πονηρό που απέκρουσε ενστικτωδώς και στο 88΄ο Νάκος απο κοντά θα αστοχήσει.
. Μίλησε όμως και σήμερα ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Όταν δεν σκοράρεις, πετυχαίνει γκολ ο αντίπαλος.και έτσι στο 91΄στον χώρο του κέντρου ο Σαραντόπουλος δέχτηκε βιαίο μαρκάρισμα δύο αντιπάλων και ο διαιτητής πρός γενική έκπληξη δείχνει ανάποδο φάουλ η μπάλα καταλήγει στόν Στάικο αριστερά για την Ενωση και αυτός αφού αποφεύγει τρείς αντιπάλους [κάποιος έπρεπε να τον ανακόψει έστω μέ φάουλ] με σούτ κάνει το 1-2 και δίνει στην ομάδα του μια ανέλπιστη νίκη σύμφωνα με την  ροή του παιχνιδιού.
Είναι κρίμα με τέτοια εμφάνιση να μην κερδίσει η ομάδα του Μεσολογγίου...
Απο την ΑΕΜ που για ακόμη μία φορά πρός το τέλος ορισμένοι παίκτες έπεσαν απο δυναμεις δεν υπάρχουν υστερήσαντες με κορυφαίο τον Ανυφαντή.
Για ακόμη μια φορά η διαιτησία ήταν απαραδεκτη με τον διαιτητή Τάσση να έχει μερίδιο στην έκβαση του παιχνιδιού με αποκορύφωμα τον μη καταλογισμό πέναλτυ στο 42΄και στην φάση του 91΄που έγινε το 1-2 ενω καθόλη την διάρκεια του αγώνα είχε πολλά  φαλτσοσφυριγματα,ενω καλοί ήταν οι βοηθοί του Παπαδημητρίου – Αντωνίου.
Α.Ε.Μεσολογγίου..(Δημήτρης Σκούνας) Ζέρβας Δ, Θεοδωρίδης, Ανυφαντής, Καβαλλάρης, Αρώνης, Δενδρινός Π., Μιχαλόπουλος (75΄Ζέρβας Ν), Ντζιμάνης, Τσιούνης, Σαραντόπουλος, Νάκος.

Ενωση  Ερμιονίδας... (Ρομπέρτο Μπολάνο) Πονηρός, Παπανικολάου, Λαζάρου (40΄Μπούρας), Τσώνης, Κολόκας, Κιοσές, Σταϊκος, Συμελίδης, Ουγκουνσότο (75΄Μουκίδης), Δήμας, Χρήστος (46΄Βλαχόπουλος).




Ο πρώην προπονητής της ΑΕΜ Βασίλης Ξανθόπουλος με τον βοηθό του Γιώργο Πετσίνη μεταξύ των θεατών του αγώνα..