Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παρά τις απουσίες ετοιμες οι δύο ομάδες μας[ΑΕΜ,ΑΡΗΣ ] για θετικά αποτελέσματα

 Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕ Μεσολογγίου για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκη.




Ο Δημήτρης Σκούνας δεν μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Ανυφαντή και Σαραντόπουλο που είναι τιμωρημένοι από κάρτες.
Από την άλλη κανονικά στην διάθεση του Θεσσαλονικιού τεχνικού είναι τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΜ, Μεταξούλης (φωτό) και Φιλάι με τον πρώτο να αναμένεται να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα στο αυριανό παιχνίδι.
Όσον αναφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, πολύ κοντά στην απόκτηση παίκτη που αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας με εμπειρία στην κατηγορία είναι τις τελευταίες ώρες η ΑΕΜ, ενώ γίνονται και προσπάθειες για την απόκτηση ακόμα ενός επιθετικού με έφεση στο σκοράρισμα.

Με τον Δήμο Γαβρίνα στην αποστολή θα παραταχτεί στο αυριανό εντος έδρας παιχνίδι (και κεκλεισμένων των θηρών) απέναντι στο Πανόπουλο ο Άρης Αιτωλικού.

Ο έμπειρος επιθετικός που απείχε από τις προπονήσεις της ομάδας τους τελευταίους δύο μήνες περίπου, από τα μέσα της εβδομάδας έχει επιστρέψει στις προπονήσεις θέτοντας εαυτό στην διάθεση του τεχνικού τιμ.
Γρηγοριάδης και Μπαρμπαρούσης δεν υπολογίζονται λογω καρτών, ενώ ανέτοιμος είναι και ο Τριλιανός που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαίπωρει.

Πηγή: aitosports