Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αυτή ήταν ΑΕΜ....!!!!!Με καλή εμφάνιση κέρδισε την πρωτοπόρο ομάδα της Α.Ε.Καραισκάκη



 Παλικαρίσια νίκη μέσα στην πρωτοπόρο Α.Ε.Καραισκάκη πέτυχε η ΑΕΜ με 2-1



Η ομάδα του Δημήτρη Σκούνα ύστερα από την  άδικη ήττα της από την Ενωση Ερμιονίδας  την προηγούμενη αγωνιστική, δήλωσε βροντερό παρόν και έστειλε μήνυμα σε όσους την θεωρούσαν τελειωμένη στην υπόθεση της παραμονής  στη Γ εθνική. Η έκβαση αυτού του αγώνα δείχνει ότι όλα τα παιχνίδια μπορείς να τα κερδίσεις ή να τα χάσεις και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένο και ξεγραμμένο.
Κοουτσάρισμα υψηλού επιπέδου από τον Δημήτρη Σκούνα  πού πολλές φορές στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα σκεπάζει τα πάντα, αλλά αν δει κανείς τα πράγματα πιο ψύχραιμα φτάνει σε διαπιστώσεις που πολλές φορές είναι εντελώς άσχετες με το τελικό σκορ. Στην Αρτα λοιπόν κατά την γνώμη μου ο προπονητής της ΑΕΜ έκανε το καλύτερό  κοουτσάρισμα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής . Πολύ σωστό το σκεπτικό κατάρτισης της ενδεκάδας και  σωστές οι αλλαγές του. Εξαιρετική διαχείριση ενός πολύ δύσκολου ματς.που ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Δ.Ζέρβα ,αμυντικό δίδυμο τους Δενδρινό Π.-Μπαλαούρα Κ.,ακραίους οπισθοφύλακες τους Μπούρο [δεξιά] ,Θεοδωρίδη [αριστερά], ,στον χώρο του κέντρου Ντζιμάνη-Καβαλλάρη -Νάκο και με Τσιούνη σέντερ φόρ και τους Μιχαλόπουλο[αριστερά],Μεταξούλη Β. στο ντεμπόυτο [δεξιά] στις επιθετικές πτέρυγες ,και με δύο μεγάλες απουσίες Σαραντόπουλο Α.-Ανυφαντή Γ.που λόγω καρτών δεν αγωνίστηκαν,αλλά παρότρυναν τους συμπαίκτες τους απο την εξέδρα του νεοκτισμένου γηπέδου των Αγ. Αναργύρων..
Η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΜ ήταν καταπληκτική, καθώς πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια των τελευταίων χρόνων απέναντι σε εναν ισχυρό αντίπαλο
το φίλμ του αγώνα...
28΄σε φάουλ του Μιχαλόπουλου ο Δενδρινός πηδά πιό ψηλά από όλους αλλά η κεφαλιά του φεύγει άουτ..
33΄ο δραστήριος Τσιούνης με διαγώνιο σούτ αναγκάζει τον Καραγκούνη να διώξει δύσκολα σε κόρνερ
35΄ο Σκερλετίδης απο καλή θέση σουτάρει ατσαλα άουτ.
36΄κακώς ακυρώθηκε σαν οφσαίτ γκόλ του νεαποκτηθέντα Μεταξούλη
41΄ΓΚΟΛ σε φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων ο Μεταξούλης με δυνατό σούτ  στέλνει την μπάλα στην γωνία του Καραγκούνη και 0-1..
45΄πάλι ο Σκερλετίδης απειλεί αλλά το σούτ που επιχειρεί φεύγει άουτ
58΄ΓΚΟΛ..σε κόρνερ των γηπεδούχων  που φεύγει ψηλα άουτ και ο διαιτητής πρός γενική εκπληξη σφυρίζει πέναλτυ σε πέσιμο του Μπαλάφα απο διεκδίκηση απο τον προσωπικό του αντίπαλο Δενδρινό ,και ο Γραβάνης ευστοχεί και ισοφαρίζει σε 1-1.
63΄ ΓΚΟΛ ο Κακάβας ανέτρεψε τον Τσιούνη μέσα στην περιοχή, νέο πέναλτι από τον Αναστασίου και ο Δενδρινός  ευστοχεί και βάζει  και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του Μεσολογγίου, με 2-1
στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν να διασπάσουν την άμυνα της ΑΕΜ με ανορθόδοξο τρόπο η με σέντρες στην περιοχή η με στημένες φάσεις αλλά ο Δημ. Ζέρβας ήταν πολύ σταθερός  και μαζί με τους Δενδρινό -Μπαλαούρα και τον Ντζιμάνη ανέκοπταν τις επιθέσεις των γηπεδούχων.
77΄συναγερμός στην περιοχή του Ζέρβα κοντινό σούτ του Μπαλάφα απέκρουσε επι της γραμμής ο Ντζιμάνης
85΄ωραία αντεπίθεση των παικτών της ΑΕΜ αλλά ο Τσιούνης νικήθηκε απο τον Καραγκούνη που απέκρουσε ενστικτωδώς στο σούτ που επιχείρησε.
90΄ο Τσιούνης αποβλήθηκε με απέυθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Χούσο..
Με πολλά λάθη σε βάρος των φιλοξενούμενων η διαιτησία των Αναστασίου Ηλίας και των
Βοηθών του Νίκζας Α. - Ζάχος Θ. (Λάρισας)
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Ηλίας Μαγκάκης): Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Κακάβας, Τσαλοκώστας (46΄ Μαργαρίτης), Κυριάκης (65΄ Παγώνης), Χούσος, Σκερλετίδης, Μπαλάφας, Γραβάνης.
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Σκούνας): Ζέρβας, Μπούρος, Θεοδωρίδης (49΄ Αρώνης), Καβαλάρης, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (73΄ Νούλας), Ντζιμάνης, Τσιούνης, Νάκος, Μεταξούλης.[90΄Ζέρβας Νεκτ.]

 Πάνος Δενδρινός....ήταν ο ηγέτης των "κανονιέρηδων" με όλη τη σημασία της λέξης και απέδειξε ότι οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται στα μεγάλα παιχνίδια.Ο αρχηγός της ΑΕΜ πραγματοποίησε μία ηγετική εμφάνιση, ήταν αλάνθαστος καθ'  όλη τη διάρκεια του αγώνα και "καθάρισε" σχεδόν όλες τις δύσκολες φάσεις και καταστάσεις.

Ψύχραιμος και με "καθαρό μυαλό"  δημιούργησε ένα "ακαταμάχητο" διδυμο με το Κώστα Μπαλαούρα και ελέγχαν την αμυντική λειτουργία τόσο χαμηλά όσο και στον... αέρα, πατώντας... το stop όταν η ομάδα τους χρειάστηκε τη συμβολή τους για να αντέξει την πίεση των Αρτινών,ενω με ψυχραιμία εκτέλεσε το πέναλτυ και έγραψε το τελικό 1-2..

  Με τον ιδανικότερο τρόπο συνδύασε ο Βασίλης Μεταξούλης το ντεμπούτο του με γκολ και νίκη!!!!ενώ στήν έναρξη του αγώνα άκουσε απο τον Γιάννη Βισβίκη μια ατάκα ΄΄΄Βασίλη παικταρά έχεις παίξει στο Καραισκάκη[γήπεδο Ολυμπιακού],σε αυτό το Καραισκάκη[ομάδα] θα κολώσεις..΄΄

μετά το αρχικό ΄΄μούδιασμα΄΄ ο Μπούρος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση άν αναλογιστούμε  οτι αγωνίστηκε μετά απο πολύ καιρό στην αρχική 11αδα της ΑΕΜ

 ο νεαρός Βασίλης Μεταξούλης στο 36΄σκοράρει αλλά κακώς ακυρώθηκε σαν οφσαίτ..
 οι δύο σκόρερς της ΑΕΜ ,Βασίλης Μεταξούλης και Πάνος Δενδρινός
 εξαλλοι πανηγυρισμοί  απο τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ μόλις ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα..
 σκεπτικός ο πρόεδρος της ΑΕΜ Βισβίκης Διονύσης πρίν την έναρξη του αγώνα
 έντονα έζησε τον αγώνα  ο Γιάννης Βισβίκης αφού 90΄όρθιος παρότρυνε τους παίκτες της ΑΕΜ...
 Λαμπρος Μπαλαούρας, προβληματισμένος στην αρχή του αγώνα ,χαρούμενος στην λήξη..
 πανηγυρισμοί στο τέλος για του παίκτες της ΑΕΜ,ενω οι γηπεδούχοι αποχωρούν με κατήφεια απο τον αγωνιστικό χώρο.
 ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Κος Παπαχρήστου Τάκης στην κερκίδα του γηπέδου των Αγ. Αναργύρων
 αριστερά ο Χήστος Παγούρας και δεξιά ο Γιώργος Ζέρβας που δεν σταμάτησε να ενημερώνει τους φίλους της ΑΕΜ στο Μεσολόγγι με συνεχή τηλεφωνήματα..
 ο αμυντικός του ΓΟΜ Γιάννης Μιχαλόπουλος με τον προπονητή του Γιάννη Γουλή στην κερκίδα του γηπέδου Αγ. Αναργύρων ,και η κοινή τους παρουσία δίνει μια ηχηρή απάντηση σε αυτούς πού λένε οτι υπάρχει κόντρα μεταξύ τους λόγω της μη χρησιμοποίησης του  στην ομάδα του ΓΟΜ...
Μετά απο πολύ καιρό επέστρεψαν τα χαμόγελα στην ομάδα της ΑΕΜ..Μπέλλας Π.-Βισβίκης Γ.,χαμογελαστοί με την λήξη του αγώνα!!!