Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ευχαριστήριο του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Λιάπη...

 Ο πρώην παίκτης του Γ.Ο.Μεσολογγίου  και νυν της Αυλώνας , Βαγγέλης Λιάπης  απέστειλε την παρακάτω επιστολή – ευχαριστήριο την οποία δημοσιεύουμε.



<<Με την ευκαιρία της λήξης της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου  και την μεταπήδησή μου από ένα ιστορικό σωματείο (ΓΟΜ) σε ένα άλλο εξίσου ιστορικό , θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που παραμένουν πραγματικά ρομαντικοί στον χώρο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και του δίνουν ζωή και χρώμα.
Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά της διοίκησης του ΓΟΜ    που με έφεραν πέρσι στην οικογένεια του ΓΟΜ   , και  ιδιαίτερα τον Γενικό Αρχηγό Σερμιτζέλη Κώστα ,που με εκτίμησαν πρώτα σαν άνθρωπο και μετά σαν μέλος αυτής της ομάδας.
Ευχαριστώ επίσης όλους τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή Γουλή Γιάννη και τον βοηθό προπονητή Αντωνόπουλο Τάκη, για όλες τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μέσα στο γήπεδο. Εδώ θα ήθελα να συμπληρώσω με την ευκαιρία αυτή, ότι η αγάπη των παιδιών αυτών της διοίκησης,παικτών,τεχνικού τίμ,φιλάθλων  του ΓΟΜ  είναι τόσο μεγάλη που δεν γίνεται αυτή η ομάδα να μην βρει τον σωστό δρόμο των επιτυχιών. Πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους εύχομαι κάθε επιτυχία.>>