Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δίχως άλλο, αποτελεί σπουδαία εμπειρία η παρουσία του Ταξιάρχη Φούντα σε φιλικό αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου

 Στο γήπεδο Red Bull Arena διεξήχθει σπουδαίο φιλικό παιχνίδι μεταξύ  των RB Salzburg - FC Bayern München που έληξε με νίκη των γηπεδούχων με 3-0.
                                                                                 
                                                                                       Τα γκόλ της Αυστριακής ομάδας πέτυχαν οι  Sadio Mané στο 13΄,M Jonathan στο 20΄και το τελικό 3-0 έκανε στο 44΄ Robert Zulj
Με την Αυστριακή ομάδα αγωνίστηκε σάν αλλαγή και ο νεαρός μεσοεπιθετικός Ταξιάρχης Φούντας που βρέθηκε αντιμέτωπος με πολλά αστέρια των Βαυαρών και γενικά του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου.
Σίγουρα μια εμπειρία μεγάλη για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί αντίπαλος με μία απο της καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και όχι μόνο..
Απο την πρωταθλήτρια ομάδα της Γερμανίας απουσίαζαν οι Λαμ,Σβαϊνστάιγκερ, Ριμπερί, Ρόμπεν, ενώ ο Ταξιάρχης είχε πολυ καλή απόδοση και βρέθηκε πολλές φορές να μονομαχεί με τους Tomas Muller και με   τον Κροάτη επιθετικό Manbzukic αφού αγωνίστηκε σαν μπάκ-χάφ αριστερό  και τα πήγε θαυμάσια ...
Αυριο η Αυστριακή ομάδα με τον Ταξιάρχη Φούντα στην αποστολή της θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι όπου θα κάνει 10ημερη προετοιμασία και θα παίξει και φιλικά παιχνίδια με ομάδες απο εκεί και με την Ζενίτ.


 ο Ταξιάρχης Φούντας με  αντίπαλο τον Manbzukic [9] σε μιά προσπαθειά τους..
 ο διεθνής Γερμανός Tomas Muller [25] με αντίπαλο τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Ταξιάρχη Φούντα