Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Απίστευτο: Πρόεδρος έκρυψε τα δελτία σπίτι του!

Ελλάς το μεγαλείο σου. Τα κωμικοτραγικά γεγονότα στα γήπεδα που παίζεται ποδόσφαιρο είναι σύνηθες φαινόμενο.  

                                                                                                                        
Αλλά όσα διαδραματίζονται σχεδόν κάθε Κυριακή στη χώρα μας ξεπερνούν κάθε όριο φαντασίας. Ουδείς μπορούσε να σκεφτεί τον λόγο για τον οποίον το χθεσινό παιχνίδι στο δημοτικό στάδιο της Καισαριανής ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τον Πανελευσινιακό δεν θα διεξαγόταν. Εκτός από τον ίδιο τον πρόεδρο του Εθνικού Αστέρα. Τον πρώην δηλαδή....

Ο λόγος για τον Βασίλη Αδαμάκη. Με εισαγγελική απόφαση που πάρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αδαμάκης έπαψε να αποτελεί τον πρόεδρο του συλλόγου της Καισαριανής. Ο Λευτέρης Λυριωτάκης πήρε τη θέση του και ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.
Βασική υποχρέωση του Αδαμάκη ήταν να παραδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών. Οταν λοιπόν ο Λυριωτάκης του τα ζήτησε, ο Αδαμάκης τον διαβεβαίωσε ότι θα του τα δώσει την ημέρα του αγώνα με τον Πανελευσινιακό και έπειτα θα τα πάρει πίσω! Ο Αδαμάκης, βλέπετε, νιώθει αδικημένος από την απόφαση του δικαστηρίου.

Γι' αυτό, λοιπόν, προτίμησε να προσθέσει μία μελανή σελίδα στην ιστορία του Εθνικού Αστέρα. Δεν εμφανίστηκε ποτέ στην Καισαριανή για να παραδώσει τα δελτία, το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό δεν έγινε ποτέ, ο Εθνικός Αστέρας μηδενίστηκε, θα χάσει το ματς στα χαρτιά (0-3 ά.α.) και κινδυνεύει με περαιτέρω τιμωρία.

Ο ίδιος ο Αδαμάκης ήταν εξαφανισμένος. Οσο και όσοι κι αν έψαξαν να τον βρουν, βρήκαν κλειστά τηλέφωνα. Ο λόγος, πάντως, ήταν ο προφανής και ουδείς αναρωτήθηκε το γιατί δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, όπως είχε αρχικά υποσχεθεί.

Οι δύο προπονητές, πάντως, δεν άφησαν το μεσημέρι τους να περάσει ανεκμετάλλευτο και κατόπιν συνεννόησης διεξήχθη αγώνας σε φιλικά βέβαια πλαίσια. Εξάλλου, οι άνθρωποι της Ελευσίνας δεν ήθελαν να χαλαρώσουν, αν αναλογιστεί κανείς ότι βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή του 5ου ομίλου και οδεύουν ολοταχώς προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Football League.
sentragoal.gr