Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Σκόνταψε ο ΓΟΜ απέναντι στον μαχητικό Αράκυνθο...

 Το ποδόσφαιρο είναι απλό εξ ου και λαοφιλές. Οποιος βάζει γκολ κερδίζει. Δεν μετράνε οι χαμένες ευκαιρίες. Γι αυτό κι ο ΓΟΜ δεν κατάφερε να νικήσει τον Αράκυνθο Ματαράγκας.
                                                                                                                               
                                   Ηταν εμφανέστατα καλύτερος, αλλά δεν μπορούσε να στείλει τη μπάλα μέσα.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μια αρχή που ήταν μοιρασμένη, καθώς από την μία ο
ΓΟΜ μπήκε μουδιασμένα αντίθετα ο μαχητικός Αράκυνθος μπήκε  πιό καλά και κατάφερε να προηγηθεί στο σκόρ στο 22΄όταν σε κόρνερ και αμυντική ολιγωρία ο προωθημένος Σιβρήμας με  κοντινή προβολή ο Λαχανάς αποκρούει  αλλά ο διαιτητής Καραβασίλης με υπόδειξη του βοηθού του Λαθύρη καταλογίζει γκόλ παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Απο το 30΄και μετά η γηπεδούχος ομάδα κυριάρχησε και αφού στο 45΄ισοφάρισε με καταπληκτικό κτύπημα φάουλ του 16χρονου Βαλή Μ. απο 30 μέτρα .
Στο δεύτερο μέρος στο «Θεόδωρος Πασσιόπουλος» υπήρχε μόνο μία ομάδα και αυτή ήταν ο ΓΟΜ. Οι Μεσολογγίτες έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο,   αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα με τίποτα. Πότε ο Διαμαντόπουλος Χ., πότε ο Νικολακόπουλος πότε ο Κουντούρης δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα με τον βετεράνο Γκρέκα να σταματάει τους πάντες και τα πάντα και να κρατάει το 1-1.
Η φάση του αγώνα χάθηκε στο 88΄ οταν ο Κουντούρης βρέθηκε απέναντι απο τον Γκρέκα ,ολιγώρησε και το σούτ κόντραρε στον ΄΄πορτιέρο΄΄ των φιλοξανούμενων η μπάλα παίρνει πορεία προς τα δίκτυα και επι της γραμμής  ο Νικολακόπουλος προσπαθεί να την προωθήσει στα δίκτυα αλλά επι της γραμμής με τάκλινγκ  αυτοθυσίας ο Κάλτσης διώχνει και κρατά το 1-1.
Απο τον ΓΟΜ  διακρίθηκαν οι Μπλαχούρας,Ντρούκας Α.,Δερβίσης Β. ενω οι υπόλοιποι δεν έπιασαν απόδοση προηγουμένων αγώνων.
Απο τον αναγεννημένο Αράκυνθο οι Γκρέκας,Κουλουκούρας,Κάλτσης,Κορομπύλης
Μέτρια η διαιτησία των Καραβασίλη ,Λαθύρη,ενώ καλή ήταν η Μιζάλου..
Γ.Ο.Μεσολογγίου...Λαχανάς,Κοκόρης Α.[74΄Γουλής Γερ.],Ντρούκας Α.,Μπαλαμπάνης,Διαμαντόπουλος Χ.,Δερβίσης Β.,Βαλής Μ.,Μπλαχούρας Π.,Νικολακόπουλος Μ.,Αυτζής Ι.[79΄Βασιλείου Κ.],Λένης Κ.[30΄Κουντούρης Γ.]
Αράκυνθος Ματαράγκας...Γκρέκας,Καλύβας,Μπανάκας[75΄Ζαφείρης],Σιβήρας,Κάλτσης,Κορομπύλης,Κουτρούλης[λ.τρ.39΄Τασόπουλος],Κουλουκούρας,Χήρας[89΄ Μητσόπουλος],Καλτσούλας,Ευαγγελόπουλος