Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πρόκριση και Κοντογιάννης πάνε μαζί

.
Προκρίθηκαν οι νέοι του Παναιτωλικού..


Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Νταλακούρα μπορεί να μην σημείωσαν καλή απόδοση στην σημερινή αναμέτρηση αλλά κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ και να πάρουν την πρόκριση ενάντια στον Κεραυνό Γαβαλούς. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με τις θετικές εντυπώσεις αφού ήταν καλύτεροι σε μεγάλη διάρκεια αλλά χωρίς να πετύχουν το γκολ κάτι που έκανε ο Σιώρος αρχικά και ο Βασιλάρης στη συνέχεια.
Ανούσια υπεροχή ανά διαστήματα

 Στο α ’μερος της αναμέτρησης ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε αρχικά καλύτερος ,είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν δημιούργησε την μεγάλη ευκαιρία έτσι ώστε να σημειώσει κάποιο γκολ. Στην συνέχεια ο Κεραυνός ανέβασε στροφές πήρε την υπεροχή αλλά και αυτός δεν κατάφερα να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Γενικά ελάχιστες ήταν οι αξιοσημείωτες φάσεις με τις δύο ομάδες να είναι ευχαριστημένες από το ισόπαλο αποτέλεσμα στην ανάπαυλα.

Πεσμένος στην επανάληψη
 Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός έδειξε αδυναμία να κυκλοφορήσει την μπάλα και να βγει στην επίθεση με προϋποθέσεις. Ο Κεραυνός είχε μικρή υπεροχή στο κέντρο αλλά χωρίς αποτέλεσμα παρόλο που του δόθηκε η ευκαιρία ύστερα από το λάθος του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού που σε μία ανύποπτη φάση προσπάθησε να περάσει τον αντίπαλο του,ο οποίος του έκλεψε την μπάλα και έστειλε την μπάλα άουτ.

Πρόκριση και Κοντογιάννης πάνε μαζί
 Για ακόμη έναν αγώνα Κυπέλλου ο Κοντόγιαννης που πέρασε στην θέση του Ζαρκάδα έβαλε την πινελιά του αφού με πάσα(80’) έδωσε στον Σιώρο έτοιμο γκολ και αυτός το πέτυχε. Στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου ο Παναιτωλικός με εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Κοντογίαννη ,στην εκπνοή του παιχνιδιού είχε προκριθεί κερδίζοντας τον Όμηρο Νεοχωρίου.

Τωσε ο Βασιλάρης στο 90’ην κλείδ
Ο Βασιλάρης λίγα λεπτά αργότερα κλείδωσε την πρόκριση αφου από θέση τετ α τετ πλάσαρε με πολύ ωραίο τρόπο και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας.

Πως έπαιξε

Ο Αργύρής βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια, ο Κοζάκης με τον Δημουλά στο κέντρο της άμυνας με δεξί μπακ τον Χαντάκια και αριστερό τον Καραλή. Αμυντικά χαφ ήταν ο Κωνσταντινόπουλος με τον Σιώρο. Δεξιά ο Σιώρος και αριστερά ο Καμμένος. Στην κορυφή της επίθεσης ο Κολοκοτρώνης και από πίσω του ο Ζαρκάδας.

Η σύνθεση του Παναιτωλικού:

Αργύρης, Χαντάκιας, Καραλής, Δημουλάς, Κοζάκης, Κωνσταντινόπουλος, Σιώρος, Βασιλάρης, Κολοκοτρώνης, Ζαρκάδας (62’ Κοντογιάννης), Καμμένος (46’ Κωστακιώτης).
panaitolikos1926.g