Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκη με 4-0 και καλή εμφάνιση για τον ΓΟΜ εναντίον του Τρικάρδου

 Στο Ενωσιακό γήπεδο στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Β΄Κατηγορίας ,ο ΓΟΜ υποδέχτηκε τον Τρίκαρδο Κατοχής και τον κέρδισε με 4-0.



Οι πιτσιρικάδες του ΓΟΜ παίζοντας με μια πιο έμπειρη ομάδα σε ένα ανοιχτό και όμορφο παιχνίδι ήταν καλύτεροι και με την απόδοσή τους άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον του Μεσολογγίτικου ποδοσφαίρου.
.Οι παίκτες του ΓΟΜ σωστά τοποθετημένοι στον αγωνιστικό χώρο, με σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό, ανάπτυξη κυρίως από τον πίσω χώρο, πολλούς αυτοματισμούς, και μια αμυντική λειτουργία που θα ζήλευαν μεγάλες ομάδες, δεν άφησε πολλά περιθώρια στους αντιπάλους,αφού σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν απειλήθηκε η εστία του Λαχανά.
το φίλμ του αγώνα....
7΄ωραία εναλλάγή της μπάλας των γηπεδούχων και σέντρα του Βαλή ο επερχόμενος Αυτζής με πλασέ στην κίνηση στέλνει την μπάλα άουτ.
ΓΚΟΛ..11΄σε μπαλιά του Αυτζή ο Κοκόρης γυρίζει πρός το σημείο του πέναλτυ και ο προωθημένος 16χρονος Μάριος Βαλής με μονοκόματο σούτ κάνει το 1-0 [οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα πέρασε άουτ πρίν την σέντρα του Κοκόρη]
17΄ωραία προσπάθειατου Βρέττα και σούτ κτυπά στο σώμα αμυντικού στρώνεται στον Νικολακόπουλο που απο κοντά νικήθηκε απο τον Γκασούκα που απέκρουσε ενστικτωδώς η μπάλα πήρε τροχιά πρός τα δίκτυα και ο πορτιέρο του Τρικάρδου αποκρούει με υπερένταση [οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι πέρασε την γραμμή του τέρματος],και στην συνέχεια απομάκρυνε ο Μυτάκης πρό του Κουντούρη.
ΓΚΟΛ...19΄ καλοκτυπημένο φάουλ του Βρέττα αποκρούει ο Γκασούκας και  ο Μπαλαμπάνης με πλασέ κάνει το 2-0.
47΄καταπληκτική ασίστ του Νικολακόπουλου ο Κουντούρης φεύγει μόνος του και απο θέση τετ-α-τετ καθυστερεί και το σούτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Γκασούκας.
ΓΚΟΛ...55΄σε καλοκτυπημένο κόρνερ του Βαλή σύγχιση στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ο προωθημένος Ντρούκας με δυνατό σούτ κάνει το 3-0.
67΄το πρώτο επικύνδυνο σούτ προς την εστία του Λαχανά ο Ματσίγκας απο πλάγια θέση σουτάρει άουτ.
ΓΚΟΛ..78΄φανταστική ασίστ του Αυτζή ο Κουντούρης πάρά την προσπάθεια του Γκασούκα κάνει το τελικό 4-0.
80΄ατομική προσπάθεια και σούτ του Καραούλη Διον. φεύγει άουτ.
Απο τον ΓΟΜ δεν υπάρχει υστερήσας με κορυφαίο τον 15χρονο Αυτζή Ι.
Απο τον Τρίκαρδο προσπάθησαν περισότερο οι Μπεναρδής[αγέραστος],Μυτάκης,Καραμήτσος και ο Καραβιάς Β.
Καλή η διαιτησία των Παναγιωτόπουλου Δ. ,Γκουτσέλη,Μωραίτη Ιακ.
Γ.Ο.Μεσολογγίου...Λαχανάς,Κοκόρης,[27΄Ντρούκας Α.],Καραούλης,Μπαλαμπάνης Α.,Μπλαχούρας Π.,Δερβίσης Β.,Βαλής Μ.,Κουντούρης,Νικολακόπουλος Μ.[63΄Λένης Κ.],Αυτζής Ι.,Βρέττας Δ.[68΄Δημητρούκας Χ.]
Τρίκαρδος Κατοχής.....Γκασούκας Κ.,Καβάγιας[48΄Ματσίγκας Γ.],Καραμήτσος,Καραβιάς  Β[80΄Ξύστρας Δ].,Μαχαλιώτης Δ.,Μυτάκης Π.,Ξύστρας  Α.,Μπεναρδής,Μακρής,Νταλλής,Μαχαλιώτης Γ.[75΄Ροδάτος Θ.]

 Και ο προπονητής του Ναυπακτιακού Αστέρα Αντώνης Ζήκος βρέθηκε στην κερκίδα του Ενωσιακού γηπέδου ,και παρακολούθησε τον αγώνα..
 ο πρώην πρόεδρος του ΓΟΜ Νικολόπουλος Πέτρος μαζί με τον αντιπρόεδρο του Μεσολόγγι 2008 Διαμαντόπουλο Γιώργο πάντα κοντά στους αγώνες της Μεσολογγίτικης ομάδας.