Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Προελαύνει στην Γ΄Εθνική Γυναικών το Μεσολόγγι 2008 πού έκανε το «4 στα 4»

 Ανεβάζοντας «στροφές» στο β΄ ημίχρονο η ομάδα του Μεσολόγγι 2008 μετέτρεψε σε θρίαμβο το ντέρμπυ της 4ης αγωνιστικής με τις Ελπίδες Ιωαννίνων και κέρδισε με 5-1 και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στον 2ο Ομιλό της Γ΄Εθνικής.



Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα έφθασε πρώτη να πετύχει γκόλ στο 20΄όταν η Χοτζάι Πελαγία βγάζει ασίστ στην Πούλιου Ρούλα που απο θέση τετ-α-τέτ  πλασάρει για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Τα γκόλ του αγώνα...
28΄σε μπαλιά της Πρασσά η Πούλιου με σούτ κάνει το 1-0.
48΄μετά από πλάγιο της Γρομητσάρη η Πρασσά Χριστίνα απο πλάγια θέση με σέντρα -σούτ κάνει το 2-0
70΄ατομική ενέργεια της Καπνίση που φεύγει μόνη της η Διαμάντή την ανατρέπει  πέναλτυ και κόκκινη κάρτα για την παίκτρια την Γιαννιώτικης ομάδας,την εσχάτη των ποινών εκτελεί η Καπνίση και κάνει το 3-0
73΄η Πρασσά αποφεύγει ωραία δύο αντίπαλες παίκτριες και ανατρέπεται απο την Παπαδημητρίου,και το νέο πέναλτυ εκτελεί η Καπνίση και κάνει το 4-0.
80΄σέντρα απο δεξιά της Βαίτση η μπάλα κτυπά στο πόδι  της Μαρκουτσά και καταλήγει στα δίκτυα της Τσουκαλά και 4-1.
83΄η Χοτζάι Πελαγία βγάζει ωραία πάσα στην Πούλιου Ρούλα που με άψογο πλασέ πάνω απο την αντίπαλο τερματοφύλακα πετυχαίνει το τελικό 5-1.
Απο την ομάδα του Μεσολογγίου δεν υπάρχει υστερούσα ειδικά στο β΄ημίχρονο  η απόδοση κυμανθηκε σε υψηλά επίπεδα.,.
Απο τις Ελπίδες Ιωαννίνων διακρίθηκαν οι Βαίτση,Λέκκα,Παπαδημητρίου,Ράπτη.Πολύ καλή η διαιτησία των Τσιρογιάννη Π.,Νούλα Γιώργ., και της Τσοτσισβίλη Νάτ.
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008....Τσουκαλά Μ.,Γρομητσάρη Μ.,Πούλιου Ρουλ.,Χονδρού Μ.,Γεωργαρά Α.,Πρασσά Χ.[75΄λ.τρ. Ρισβά Φ.],Βλαχογιάννη Κ.[64΄Μόκκα Μ.],Μαρκουτσά Ντ.,Καπνίση Μ.[83 Πυλαρινού Σ.],Χοτζάι Πελ.,Καραμανοπούλου Σ.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ..Υφαντή,Τσακογιάννη,Ζώτου [80΄Κώτση],Παπαδημητρίου,Διαμαντή,Σκούρου,Βαίτση,Τσάγκα[λ.τρ. 62΄Βλαχοπούλου, 82΄Μάστορα],Ράπτη,Γιώτη,Λέκκα




 με άψογο στύλ η νεαρή Μαρία Χονδρού κάλυψε με το καλύτερο τρόπο την αριστερή μεριά στην άμυνα της Μεσολογγίτικης ομάδας...
 επιστροφή μετα απο καιρό αφού απουσίαζε λόγω τραυματισμού και συνοδεύτηκε με την επίτευξη δύο γκόλ απο ισάριθμα κτυπήματα πέναλτυ..

 ανέβασε την απόδοση της στο β'΄ημίχρονο η Χοτζάι Πελαγία ,όπως και οι περισσότερες συμπαίκτριες της..

 μοναδική ευκαιρία χάνει στο 20΄η Ρούλα Πούλιου  για να ανοίξει το σκόρ αφού το πλασέ που επιχείρησε απο θέση τετ-α-τέτ φεύγει ελάχιστα δίπλα απο το κάθετο δοκάρι.
 πολυ καλή συνεργασία είχανε στην αριστερή πλευρά η Μαρία Χονδρού [4 ] και η Χοτζάι Πελαγία


 η έμπειρη Χριστίνα Πρασσά κέρδισε πολλες μονομαχίες στον χώρο του κέντρου,έδωσε ασίστ ,ενώ πέτυχε και το 2-0

 η νεαρή Κάτια Βλαχογιάννη ταλαιπώρησε πολλες φορές την άμυνα των φιλοξενούμενων
 η Ρούλα Πούλιου για ένα ακόμη παιχνίδι άφησε πολλες υποσχέσεις ενώ πέτυχε και 2 γκόλ και σκόραρε για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι και έφθασε στα 9 γκόλ.
 οι παίκτριες του Μεσολόγγι 2008 πανηγυρίζουν μετά το 2ο γκόλ της Χριστίνας Πρασσά

 για ακόμη μια φορά σταθερή στα αμυντικά της καθήκοντα η 19χρονη Μαρκουτσά Ντίνα
 Γρομητσάρη Μαρία κάλυψε με επιτυχία το δεξιό άκρο στην αμυντική γραμμή


 προβληματισμός στον πάγκο του Μεσολόγγι 2008 από την όχι καλή εμφάνιση στο α΄ημίχρονο ,ενώ στο β΄ημίχρονο με τις εσωτερικές αλλαγές άλλαξε η εικόνα  της Μεσολογγίτικης ομάδας  και το ρευστό 1-0 του α΄ήμιχρόνου έφθασε στο τελικό 5-1

 η 14χρονη Καπνίση Μαρία εκτελεί εύστοχα το πέναλτυ που κέρδισε η ίδια και κάνει το 3-0
 η αρχηγός του Μεσολόγγι 2008 Πρασσά Χριστίνα αντικαταστάθηκε για προληπτικούς λόγους αφού αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι  και πηγαίνει στον πάγκο της ομάδας της.
  η σκόρερ της φιλοξενούμενης ομάδας Βαίτση ,που για χάρη της βρέθηκε στις κερκίδες του Ενωσιακού γηπέδου ο πρόεδρος της Γλυφάδας Κος Παπακώστας
 η Ντίνα Μαρκουτσά με την Αγγελική Γεωργαρά συνθέτουν ενα πολύ καλό αμυντικό δίδυμο στην άμυνα του Μεσολόγγι 2008
 η τερματοφύλακας Μαρία Τσουκαλά κατεύθυνε για 90΄την άμυνα των γηπεδούχων ένω και στο 88΄πραγματοποίησε και μια εξαιρετική απόκρουση.
 με την λήξη του αγώνα οι παίκτριες του Μεσολόγγι 2008 πανηγυρίζουν την 4η συνεχόμενη νίκη τους.
ο προπονητής των Ελπίδων Ιωαννίνων Νταλάκας ,που πρίν χρόνια είχε αγωνιστεί στον Α.Ο.Ελαιοφύτου

φωτογραφίες ..Μιχάλης Κιτσινέλης