Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

U-20.....Άνετη επικράτηση

Την νίκη με 3-1 πανηγύρισε η ομάδα νέων του Παναιτωλικού εναντια στην ομάδα του Λεβαδειακού για την 11η αγωνιστικής της Super League.




Από το πρώτο μέρος της αναμέτρησης διαμορφώθηκε το τελικό σκορ του παιχνιδιού με τους σκόρερ του Παναιτωλικού να είναι οι Κολοκοτρώνης(11’) και Μεταξούλης(21’,30’)
Στο α’μέρος της αναμέτρησης μπορεί η ομάδα νέων του Παναιτωλικού να μην σημείωσε καλή απόδοση αλλά κατάφεραν να κλειδώσουν την νίκη.Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Νταλακούρα προηγήθηκαν με τον Κολοκοτρώνη στο 11’ .Στο 21’ ο Μεταξούλης διπλασίασε τα τέρματα για τον Παναιτωλικό με τον Λεβαδειακό να απαντάει στο 40' και να κάνει το 2-1. Στην συνέχεια ο Μεταξούλης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έδωσε προβάδισμα αφαλείας στα καναρίνια.Γενικά το α’μέρος ήταν ισορροπημένο με τις φάσεις πέρα των γκολ να είναι μετρημένες στα δάχτυλα.
Το σκορ μπορεί να ήταν στο 3-1 αλλά αυτό δεν σταμάτησε τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού και στο β’μέρος ανέβασαν την αποδοσή τους και δημιούργησαν αρκετές φάσεις.Όμως δεν κατάφεραν σε καμία από αυτές να βρουν δίχτυα με το τελικό σκορ να παραμένει 3-1 και με τα καναρίνια να πανηγυρίζουν ένα εύκολο τρίποντο.
ο καλός....
Ο Μεταξούλης σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της αναμέτρησης και με την αποδοσή του έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.
ο κακός.........
Ο τίτλος αυτός δεν μπορεί να δοθεί σε κάποιον ποδοσφαιριστή αφού όλη η ομάδα είχε σταθερή απόδοση και δεν ήταν κάποιος που άφησε αρνητικές εντυπώσεις
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αργύρης, Χαντάκιας, Καραλής, Κοζάκης, Σμίλτος, Σιώρος, Κωστακιώτης (62’ Δημουλάς), Βασιλάρης (79’ Κοντογιάννης), Μεταξούλης, Ζαρκάδας (84’ Τουρλίδας), Κολοκοτρώνης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ντελέκος, Αντωνίου, Γοργάκης, Τζελάνι, Αθανασιάδης, Βασιλείου, Τόπι (77’ Σμυρναίος), Κουτσούκης, Κάπος, Κακιώρης (61’ Αντωνιάδης), Σακκάς (49’ Σπάρος).
.panaitolikos1926.gr