Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

U-20....ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-0-3

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα Νέων του Παναιτωλικού στην Αθήνα επι της αντίστοιχης ομαδας του Ατρομήτου με 3-0..



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 0
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3

Τα καναρίνια άνοιξαν το σκορ με τον Ζαρκάδα στο 31’ ο οποίος ύστερα από σέντρα,βρέθηκε σε πλάγια θέση,στο ύψος της μικρής περιοχής, και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Κολοκοτρώνης στο 51’ ( που πέρασε στο 46’ )ευνοήθηκε από τις κόντρες και με πλασέ από την μικρή περιοχή σημείωσε το 2-0.
Στο 87’ ο Τουρλίδας από θέση τετ α τετ με ωραία πλασέ έκανε το 3-0 και κλείδωσε την νίκη για του κυανοκίτρινους.

Ισορροπημένο ήταν το α’μέρος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο να κυκλοφορεί λίγο καλύτερα την μπάλα χωρίς όμως να γίνεται απειλητικός. Λίγες φάσεις δημιουργήθηκαν με την επιθετική γραμμή του Παναιτωλικού να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για γκολ. Τα καναρίνια όμως ευτύχισαν στο 31’ με τον Ζαρκάδα να προηγηθούν και να πάρουν κεφάλι στο σκορ πράγμα που η καλή παρουσία του Τηλεμάχου βοήθησε στο να έρθει το τελικό αποτέλεσμα.
Με το σκορ να είναι 1-0 και με την είσοδο του Κολοκοτρώνη η ομάδα απέκτησε φρεσκάδα , έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό του α’μέρους και είχε περισσότερο απειλητικές διαθέσεις. Στην πρώτη φάση του Παναιτωλικού ,στο β’μέρος ,ο Κολοκοτρώνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και κλείδωσε με αυτό τον τρόπο το πολύτιμο διπλό. Από το σημείο εκείνο και έπειτα, με την ψυχολογία να είναι στα ύψη,οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Νταλακούρα συνέχισαν να έχουν τα ηνία του παιχνδιιού και ψάχνουν τον δρόμο για το τρίτο γκολ. Ακόμη μία αλλαγή, αυτή του Κοντογιάννη στο παιχνίδι έδωσε την δυνατότητα να διορθωθεί το πρόβλημα που υπήρχε στην κυκλοφορία και ο Παναιτωλικός να καταλάβει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού.Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν ο Τουρλίδας (που πήρε την θέση του Χαντάκια)με όμορφο πλασέ έκανε το 3-0 στο 87’ της αναμέτρησης.
Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού Γιώργος Τηλεμάχου αναδεικνύεται ο πολυτιμότερος παίχτης της ομάδας αφού ήταν αυτός που με τις πολύ ωραίες αποκρούσεις ,σε σημαντικά σημεία του παιχνιδιού, κράτησε το μηδέν στην εστία του.



Ο κακός δε ήταν ένας …Μήλιος ,Μεταξούλης για ακόμη μία αναμέτρηση δεν έπεισαν με την απόδοση τους και δεν βοήθησαν την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι. Όλοι περιμένουν το κάτι παραπάνω από αυτούς, κάτι που δεν το έχουν καταφέρει.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: (Σωτήρης Ρίζος), Θεοδωράκης, Καραγιάννης, Τζιτζικαλάκης, Αβραμίδης, Βαρδακώστας, Κωστούλας, Δήμος, Τσατσόπουλος (63' Σιδηρόπουλος), Μπαστάκος, Χατζηστάμου (71' Ζούκας), Δηλαβέρης (56' Παναγιωτόπουλος)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: (Νταλακούρας), Τηλεμάχου, Χαντάκιας (70' Τουρλίδας), Καραλής, Κοζάκης, Σμίλτος, Σιώρος, Κωστακιώτης, Βασιλάρης, Μεταξούλης (46' Κολοκοτρώνης), Μήλιος, Ζαρκάδας (65' Κοντογιάννης)
panaitolikos1926.gr