Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δύο νίκες για τις μικτές Αιτωλοακαρνανίας στα σημερινά παιχνίδια κόντρα στις αντίστοιχες της Ζακύνθου

 Δύο νίκες πέτυχαν  οι μικτές Αιτωλοακαρνανίας στα σημερινά παιχνίδια κόντρα στις αντίστοιχες της Ζακύνθου.. Οι παίδες νίκησαν με  2-1 στο πρώτο χρονικά παιχνίδι (10:00), ενώ οι νέοι με   2-0 στο ματς που ξεκίνησε στις 12:00.



Χωρίς να ικανοποιήσουν για ακόμη μία φορά η ομάδα Παίδων επιβλήθηκε της τοπικής ομάδας πού άξιζε κάτι καλύτερο, αφου σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν ισοροπημένο
Η Ζακυνθινή ομάδα ξεκίνησε επιθετικά χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 3ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με πρωταγωνιστή τον Άκη Τσιριγώτη που δεν κατάφερε από να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 10ο λεπτό καταγράφηκε μια μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Δημητρέλη να μην μπορεί να βρει δίχτυα από τη μικρή περιοχή και... προ κενής εστίας, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι! Το σύνολο του Παναγιώτη Γουσέτη κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν σε μια εξαιρετική ενέργεια του Τσιριγώτη από τα δεξιά που μπήκε μέσα στην περιοχή "έκοψε" τη μπάλα παράλληλα την κατάλληλη στιγμή, όπου ο επερχόμενος Τσουκαλάς δεν είχε πρόβλημα να πετύχει το 1ο τέρμα της συνάντησης!

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα και συγκεκριμένα 3 λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση από τον Αλ. Ομπισάτ που πήρε το "ριμπάουντ" από την ασθενή απόκρουση του Πομώνηκαι πλάσαρε εύστοχα. Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν εκ  νέου άτυχοι αφού ο Καββαδίας με σουτ από το ύψος του πέναλτι είδε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Καμπιώτη.

Στην επανάληψη κι ενώ το παιχνίδι εξελισσόταν στα μέτρα των Ζακυνθινών, όπου διατηρούσαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα... κόντρα στη ροή του αγώνα δέχθηκαν ένα καθοριστικό γκολ που τους στέρησε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Ήταν το 70ο λεπτό όταν ο Καββαδίας πρόλαβε την καθυστερημένη έξοδο του Πομώνη και με προβολή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 48ο λεπτό ο καλύτερος παίχτης της Ζακυνθινής ομάδας Άκης Τσιριγώτης είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, αφού η δυνατή κεφαλιά που επιχείρησε "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι. Τον αγώνα διεύθυνε ο Αδαμόπουλος με βοηθούς τους Πέττα και Μαρκαντωνάτο.

*Ο αγώνας των παίδων διήρκεσε 80 λεπτά (40 λεπτά κάθε ημίχρονο)


*Στον πάγκο έμεινε και στα 90 λεπτά ο βασικός αμυντικός μέσος Κυριάζος Μιχάλης που ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δικέφαλο. Δοκίμασε να αγωνιστεί αλλά ο πόνος δεν είχε υποχωρήσει κι έτσι προτιμήθηκε να προφυλαχτεί.


Συνθέσεις:

Ζάκυνθος (Παναγιώτης Γουσέτης): Πομώνης, Μαρούδας, Μαρίνος, Θεοδώσης, μεταξάς (58' Παπαδόπουλος), Δρόσος, Τσουκαλάς, Δεδούσης, Τσιριγώτης, Σπίνος, Κοτσώνης Δ. (70' Κολέτσης)


Αιτωλοακρνανία (Νικόλαος Παλαντζάς):Καλντζής, Μπακαδήμας, Ταράσης, Αντωνόπουλος (58' Πατίλας), Τσιάντης, Συσοβίτης, Φυτόπουλος, Καββαδίας, Αλ. Ομπισάτ, Δημητρέλης (22 λ.τ Ζήσης)

 Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι δίχως πολλές ευκαιρίες για γκολ, η μικτή ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας ήταν πιο ικανή αφού μετουσίωσε σε γκολ και τις 2 ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Για 44 λεπτά αγώνα οι δυο ομάδες είχαν μηδαμινές τελικές προσπάθειες μπροστά στις δύο εστίες.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως η πρώτη καλή στιγμή που καταγράφτηκε στον αγώνα πραγματοποιήθηκε από την φιλοξενούμενη ομάδα... η οποία με "δράστη" τον Τασιούλη άνοιξε το σκορ. Ο νεαρός ακραίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυνόμενων της Ζακύνθου και με άπιαστο βολέ από τα αριστερά δεν άφησε κανέναν περιθώριο αντίδρασης στον Καμπιώτη.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 67ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν για πρώτη φορά κοντά στην ισοφάριση, όταν σε σέντρα του Ρίκου από τα δεξιά ο Βυθούλκας με σουτ στην κίνηση "ανάγκασε" τον τερματοφύλακα της Αιτωλοακρνανίας Ρήγαλο σε εκπληκτική επέμβαση, διατηρώντας το 1-0 για την ομάδα του.

Οχτώ λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα μια αξιοθαύμαστη ενέργεια του Βασίλα από τα αριστερά, ο οποίος πάσαρε στον Οικονόμου που δεν είχε πρόβλημα από το σημείο του πέναλτι να διαμορφώσει το τελικό 0-2. Διαιτητής ήταν ο Μαρκαντωνάτος, με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Πέττα.


Συνθέσεις

Ζάκυνθος (Νίκος Μαβίδης): Καμπιώτης, Μμαρίνος, Ρίκος, Βαρυπάτης, Μποζίκης, Βυθούλκας, Λούτζης (65' Πλέσσας), Τεμπονέρας, Γιοβάνι, Ντάσης (70 Ματαράγκας), Μαμφρέδας (79' Σκιαδόπουλος)

Αιτωλοακαρνανία (Σταμάτης Σαρρής): Ρήγαλος, Καβαλάρης,  Βασιλάς (79' Μποτίνης), Κολώνιας- Χατζής, Χρυσικός, Μακρυγιάννης, Τασιούλης, Παληγεωργός (71' Λένης), Ανδρεόπουλος, Αγγελοκωστόπουλος (58' Οικονόμου)

oniansports.gr