Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Έφαγε… Αστακό ο Σεραφίγγος

Με τα δύο δικά του γκολ και την ασίστ στο τρίτο το Ομήρου, ο Γιάννης Σεραφίγγος ήταν ο αναμφισβήτητος πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του επί εκείνης του Αστακού. Το πιο ευχάριστο για τους νικητές ήταν η ραγδαία βελτίωση της απόδοσής τους, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο στο οποίο και «καθάρισαν» το ματς.





 ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ....3
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ........0


Ο Όμηρος έδειξε από την αρχή πως δεν διαπραγματεύεται τίποτα άλλο από τη νίκη, προερχόμενος από ένα επίπονο ματς Κυπέλλου με την Κ20 του Παναιτωλικού και πριν το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ναυπακτιακό. Οι παίκτες του Θεοδοσίου έπαιξα ωραίο ποδόσφαιρο και η πρώτη φάση τους έγινε στο 10΄, με γύρισμα του Λαγού και σου του Σεραφίγγου μέσα από την περιοχή που εξοστρακίστηκε στο οριζόντιο δοκάρι, για να διώξουν στη συνέχεια οι αμυνόμενοι του Ηρακλή. Στο επόμενο λεπτό κοντινό πλασέ του ίδιου παίκτη ο Κουντούρης μπλόκαρε, αλλά στο 24΄ ήρθε η ώρα να σκοράρει ο Σεραφίγγος, αφού ξεκίνησε ωραία ενέργεια από αριστερά και με σουτ στην απέναντι γωνία εκανε το 1-0. Το κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια το διώξιμο των αμυνομένων αποσόβησε το 2-0 σε σουτ του Κούσουλα στο 25΄, και στο 26΄ συνδυασμός των Σεραφίγγου Τσάμη με σουτ του τελευταίου έφερε τη μπάλα δίπλα στο δοκάρι, άουτ. Λάθος του Πασπαλιάρη στο 30΄, ο Κοτρώτσος έκλεψε και έκανε το κοντινό πλασέ στο κάθετο δοκάρι στη μεγάλη ευκαιρία του Ηρακλή να «στριμώξει» τους γηπεδούχους. Έτσι η ανωτερότητα του Ομήρου καρποφόρησε πέντε λεπτά μετά, όταν συνεργάστηκαν Τσάμης, Λαγός, Σεραφίγγος και το πλασέ του τελευταίου έγραψε το 2-0 για την ομάδα του Νεοχωρίου.

 Οι γηπεδούχοι επέμεναν για φτάσουν σε ένα ακόμα γκολ και στο 39΄ μετά το μπάσιμο του Λαγού από δεξιά, ο Σεραφίγγος σούταρε αλλά η μπαλα κόντραρε και μπλόκαρε ο Κουντούρης, ενώ στο 40΄η ατομική προσπάθεια και το σουτ του Λαγού κατέληξε λίγο πάνω από την εστία. Στο 45΄το σουτ από τον Κοντοζήση έφυγε άουτ.
Στην επανάληψη ο Λαγός αντικαταστάθηκε προληπτικά ενόψει του ντέρμπι αφού είχε δεχθεί ένα δυνατό κτύπημα στο μεταξύ, αλλά παράλληλα φάνηκε και η κούραση των γηπεδούχων από το ματς του Κυπέλλου. Πάντως στο 51΄ο Κάκκος στην πλάτη της άμυνας αστόχησε, ενώ για τον Ηρακλή έγινε ένα καλό σου στο 55΄με τον Κοντοζήση. Το 3-0 πραγματοποιήθηκε στο 85΄ από σουτ του Κούσουλα (δοκάρι και μέσα) μετά την πάσα του Σεραφίγγου.
Διαιτητές ήταν οι Σπυράτος, Μποκουβάλας, Τσιλίκας.

 ΟΜΗΡΟΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Λιαπίκος, Βαλτογιάννης Κ., Τσιρώνης, Πασπαλιάρης, Κάκκος Χ., Τσάμης, Λαγός (46΄ Βαλτογιάννης Σ.), Αποστολίδης (83΄Καπώνης), Σεραφίγγος, Τσιφοπανόπουλος (67΄ Καλύβας), Κούσουλας.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αποστόλης Γεωργίου): Κουντούρης Ν., Κοτσίνης, Λιβάνης Π., Βότσης, Παπαζήσης (46΄ Χάνδρας, 83΄Ντεμίρης), Ταφάνι, Χάνδρας Γ., Λιβάνης Β., Κοντοζήσης (77΄Αργύρης), Μπεκατώρος Χ., Κοτρώτσος Γ.

Φωτο: Φιλοι Ομήρου Νεοχωρίου
sportait.gr