Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μεγάλη νίκη για την Ενωση...

 Ο Γ.Ο.Μεσολογγίου γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 4-1 μέσα στο Ευηνοχώρι απο  την  φιλόδοξη φέτος Ενωση.

                                                                                                                                                               Η  νεανική ομάδα του ΓΟΜ παρουσίασε πολλά προβλήματα μεσοαμυντικά, τα οποία πλήρωσε ακριβά, όμως το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί μαγική εικόνα (χωρίς να αναιρεί τα όποια  λάθη, που ήταν πολλά]
…Ο αγώνας είχε δυο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο, ηταν μοιρασμένο αν και η γηπεδούχος ομάδα με τους έμπειρους παίκτες της είχε την κυριαρχία στις προσωπικές μονομαχίες , πετυχαίνοντας τρία  γκολ σε κάθε τους ενέργεια, σε μια απίστευτη ρέντα! Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΓΟΜ  ισορρόπησε, και σε πολλά διαστήματα  ήταν  καλύτερος απο τον αντιπαλό του  και άξιζε κάτι περισσότερο απο το  ένα γκολ που πέτυχε , αλλά τελικά έφυγε με τη βαριά ήττα από το γήπεδο.
Η Ενωση με τον ΄΄αγέραστο΄΄ Βλάχο Κώστα σε μεγάλη ημέρα αφού ήταν κυρίαρχος τόσο στο ψηλό παιχνίδι όσο και κάτω με τις σωστές του τοποθετήσεις, ανέκοψε πολλές επικύνδυνες καταστάσεις για την εστία του σταθερού Δασκαλάκη.[φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στα πρώτα 8 επίσημα παιχνίδια ,κύπελλο-πρωτάθλημα].
το φίλμ του αγώνα....
O ΓΟΜ  αντί να σκοράρει πρώτος στο 1΄όταν ο Λιάπης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση καθυστέρησε και το γύρισμα που επιχείρησε έκοψε με υπέρπροσπάθεια ο Βλάχος.
Στο 3΄μέ πέναλτυ πού είδε μόνο ο Μπεσίνης αφού σε ΄΄τσάφ΄΄ της μπάλας απο τον Χαντζή στην αρχή στην συνέχεια ο Μπολαχούρας στο διώξιμο που κάνει σε κόρνερ και αφού η μπάλα αναπήδησε στο έδαφος και μετά στο χέρι του σφυρίζει προς γενική έκπληξη πέναλτυ,που εκτέλεσε εύστοχα ο Βλαχογιάννης και κάνει το 1-0.
Στο 19΄ο Κουντούρης φεύγει μόνος του αλλά νικήθηκε απο τον Δασκαλάκη στο τετ-α-τέτ πού άπέκρουσε.
Οι γηπεδούχοι, χωρίς να δείξουν κάτι το εξαιρετικό, ανέβασαν τον δείκτη του σκορ, στο 31΄οτάν απο πλάγια θέση ο Αλεξανδρόπουλος κάνει αδύναμη συρτή σέντρα πετάγετε ο Βλαχογιάννης που δεν βρίσκει την μπάλα αλλά  ο νεαρός Λαχανάς αιφνιδιάζεται και η μπάλα καταλήγει στα δίκτυα και 2-0.
Στο 45΄σε κόρνερ του Βλαχογιάννη ο προωθημένος Γερατσιάν ανενόχλητος ανάμεσα απο 6 παίκτες του ΓΟΜ με κεφαλιά κάνει το 3-0.
Στο 45+1 σε φάουλ του Βαλή σύγχιση στην περιοχή των γηπεδούχων και ο Λιάπης σουτάρει απο κοντά για να πραγματοποιήσει εντυπωσιακή απόκρουση ο Δασκαλάκης και απο 2μ. ο Κουντούρης σουτάρει ψηλά άουτ χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα.
Στο 50΄ωραίο σούτ του 15χρονου Αυτζή απέκρουσε και πάλι ο Δασκαλάκης
Στο 55΄ο Βασιλείου ανατρέπεται απο τον Γερατσιάν  και ο Διαμαντόπουλος εκτελεί εύστοχα το πέναλτυ και μειώνει σε 3-1.
Στο 72΄σούτ του Βλαχογιάννη φεύγει ελάχιστα άουτ.
Στο 74΄ο Κουντούρης με ωραία προσπάθεια βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση άλλα και πάλι ο Δασκαλάκης βγήκε νικητής της μονομαχίας αφού απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 82΄ο Βλαχογιάννης σε αντεπίθεση και αφού κέρδισε την κόντρα απο τον Λαχανά με πλασέ κάνει το τελικό 4-1.
Στο 85΄σε φάουλ του Βασιλείου ο Δημαράς στο τείχος απέκρουσε σαν βολεϊμπολίστας χωρίς τον διαιτητή να καταλογίζει την παράβαση που ήταν εντός της περιοχής.
Σε γενικές γραμμές, ο ΓΟΜ  πλήρωσε τα μεγάλα μεσοαμυντικά κενά του, δεν είχε καθόλου τύχη σε σχέση με τον αντίπαλό του, αν και έπαιξε καλά μεσοεπιθετικά έχοντας αρκετές τελικές προσπάθειες και ευκαιρίες.
Απο την άλλη πλευρά η Ενωση πήρε την νίκη πιό δύσκολα απο οτι δείχνει το τελικό σκόρ κυρίως στην ποιότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών  που διαθέτει όπως είναι οι Βλαχογιάννης,Βλάχος ,Κωνσταντάρας,Δασκαλάκης ,Πλαστήρας.,Τσιμιτσέλης Π. κ.α.
Με πολλά λάθη η διαιτησία των Μπεσίνη ,Λαθύρη ,ενώ καλός ήταν ο Ελευθεράτος
ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ..Δασκαλάκης,Δημαράς,Γιαννής,Γερατσιάν Ι.,Βλάχος,Ντζιβανάκης[82΄Τόλης],Κωνσταντάρας Δ.,Τσιμιτσέλης Π.[84΄Πανόπουλος],Αλεξανδρόπουλος[60΄Δημαράς Π.],Βλαχογιάννης,Πλαστήρας.
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ..Λαχανάς,Κοκόρης,Κουλιαμπάς,Μπλαχούρας Π.[54΄Λένης],Διαμαντόπουλος Χ.,Δερβίσης Β.[λ.τρ. 20΄Βασιλείου],Λιάπης[75΄Δημητρούκας Χ.] Χαντζής Δ.,Κουντούρης,Αυτζής Ι.,Βαλής Μ.
 Μιά φωτογραφία αξίζει όσο 1000 λέξεις [η φάση του 3ου γκόλ με τον Γερατσιάν να πηδάει ανάμεσα σε εναν όμιλο παικτών του ΓΟΜ και να κάνει το 3-0]