Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τρέχουμε... γιατί Μπορούμε! και η Αννα Τσουκαλά στον Κλασικό Μαραθώνιο

 Στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο έτρεξε και η Μεσολογγίτισα Αννα Τσουκαλά  και τερμάτισε .
Η Αννα είναι αδελφή του πρώην τερματοφύλακα του ΓΟΜ και της ομάδας U-20 της ΑΕΚ και τώρα του Αχαρναικού, Γιάννη Τσουκαλά.
Η ίδια απο μικρή ήταν στον αθλητισμό ,ενώ ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο μαζί με την αδελφή της  Μαριλένα στην Ακαδημία του ΓΟΜ.
Τωρα ασχολείται απο χόμπυ με τον αθλητισμό και διαμένει μόνιμα στην Αθήνα.



 Μπράβο σε όλους! Μπράβο ειλικρινά! Για την συμμετοχή , για την κούραση, για το αθλητικό πνεύμα , για τον ιδρώτα... και την Ελληνική ψυχή, για την τιμή στο Μαραθώνιο του 2013.
Οι Έλληνες σήμερα έστειλαν ηχηρό μήνυμα σε όλη τη γη. Τρέχουμε γιατί μπορούμε!
marathwniosstadio
Η συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθώνιου ήταν εξαιρετικά μεγάλη, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές οι συμμετοχές έφτασαν περίπου τις 30.000, με τους συμμετέχοντες να έχουν έρθει στην Ελλάδα από κάθε γωνιά του πλανήτη. 42,195 χλμ... ποιός τα αντέχει να τα διανύσει; Η κλασική διαδρομή είναι αυτή που αποτελεί πρόκληση για 11.000 Έλληνες και ξένους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς, καθώς παραδοσιακά ο Μαραθώνιος της Αθήνας συγκαταλέγεται στους πιο δύσκολους αγώνες του κόσμου. Στα 42,195 χλμ και η δική μας αθλήτρια και συνεργάτιδα του skaouter Ιωάννα Τσουκαλά. 
sdanna1
H Άννα (ας με συγχωρέσουν όλοι οι διάσημοι παρακάτω... αλλά είναι δικό μας κορίτσι και θα το αναφέρω πρώτο! και δεν έτρεξε... για τη φωτογραφία... ή το "και καλά" των καναλιών και ποικίλων τηλεοπτικών εκπομπών... ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ... πολλοί επώνυμοι ονόματα δεν λέμε.... τρέχουν γιατί παίρνουν χρήματα από τις διάφορες διαφημίσεις/χορηγούς/χρηματοδότες...) η Άννα τίμησε με αξία το .... ιδρωμένο μπλουζάκι της... αφού έτρεξε μέσα 4 ώρες και 12 λεπτά , 42,195 χλμ στον 31ο ΚΜΑ. 
sd14aanna3
Στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο πήρε μέρος ο πολιτικός Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος άφησε για λίγο τα "τρεχάματα" της πολιτικής, για να συμμετάσχει με άλλους 28.000 δρομείς σε ένα παγκόσμιο γεγονός όπως αυτό. Δείτε το βίντεο από την πρωινή εκπομπή του Mega.
 mariapantazimarathwnios
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Κ1 Μαρία Πανταζή ανέβασε πρωί πρωί φωτογραφίες λίγο πριν την έναρξη του Μαραθωνίου. Η Iron Barbie συμμετείχε στα 10χλμ της Κλασικής Διαδρομής. 
fotissegoulopoulosmarathwnios
Το παρόν στα 5χλμ έδωσαν πολλοί επώνυμοι από το χώρο της show biz... Μέσα σε αυτούς και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος ενημέρωνε καθημερινά τους... facebookers φίλους του.... για τις εξελίξεις στο Μαραθώνιο.... 
mariampakodimou
Ενθουσιασμένη για την πρώτη της φορά σε Μαραθώνιο και η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου, η οποία έτρεξε παρέα με τον "κολλητό" και επι πολλά χρόνια συνεργάτη της Φώτη Σεργουλόπουλο.  
marathwniosmpekatwrou
Χαμόγελα τερματισμού ... και από τη Μαρία Μπεκατώρου!!! 
marathwnios0epwnymos
Ακόμα περισσότεροι επώνυμοι που συμμετείχαν στις σημερινές...μαραθώνιες εκδηλώσεις: Εύα Αντωνοπούλου, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Σία Κοσιώνη, Ζέτα Δούκα, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Νικολέτα Ράλλη, Εύη Φραγκάκη, Κλέλια Πανταζή, Άννα Πρέλεβιτς, Αννίτα Ναθαναήλ κ.α.
ksekinimamarathwniou
Ο 31ος Διεθνής Κλασικός Μαραθώνιος, ξεκίνησε στις 09.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17.30 το απόγευμα στην κλασική διαδρομή (Λ.Μαραθώνος – Μαραθωνοδρόμων – Τύμβος Μαραθώνα – Μαραθωνοδρόμων – Λ.Μαραθώνος – Λ.Μεσογείων – Μιχαλακοπούλου – Φειδιππίδου – Λ.Βασ.Σοφίας – Ηρώδου Αττικού – Παναθηναϊκό Στάδιο).
Last modified onTuesday, 12 November 2013 10:30
                                                          Αννα Τσουκαλά