Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡ.: «Θηρίο»… στο κλουβί η Νεφρού!

Επανήλθαν τα χαμόγελα στο στον Ίκαρο Πετρωτού, μετά τις πρώτες καθησυχαστικές διαγνώσεις, για την πορεία τραυματισμού της Ειρήνης Νεφρού.




Η νεαρή διεθνής παίκτρια της ομάδας, χτύπησε χθες στο φιλικό στο Μεσολόγγι απέναντι στο Μεσολόγγι 2008.

Η Νεφρού αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, καθώς το γόνατό είχε πρηστεί. Η πρώτη διάγνωση για σπάσιμο κάποιου οστού, διαψεύστηκαν και έτσι, σήμερα, οι εξετάσεις πέρασαν σε 2η φάση, που αφορά, μυϊκό τραυματισμό.

Η νεαρή επιθετικός εξετάστηκε και πάλι και η δεύτερη διάγνωση είχε επίσης ευχάριστα μηνύματα αφού, οι γιατροί απέκλεισαν το ενδεχόμενη ρήξης χιαστών, όπου υπήρξαν κάποιες φοβίες των ιθυνόντων της ομάδας.

Έτσι, οι πρώτες διαγνώσεις είναι καθησυχαστικές για την ταλαντούχα παίκτρια, όμως, ακόμα κρατούν μικρό καλάθι στον Ίκαρο, αφού θα πρέπει πρώτα να περιμένουν να ξεπρηστεί το γόνατο της Νεφρού και να πραγματοποιηθεί μια ακόμα τελική εξέταση, που θα ξεδιαλύνει και την τελευταία ανησυχία, για μηνίσκο.

Όλα δείχνουν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ίσως και την Πέμπτη, γίνει η τελευταία εξέταση και θα φανεί αν έχει κάτι σοβαρό ή όχι.

Η ίδια πάντως μοιάζει σαν… θηρίο στο κλουβί, αφού παρά το γεγονός πως στο γόνατό της έχει τοποθετηθεί νάρθηκας, έδωσε το παρών στην σημερινή προπόνηση και δήλωσε στον προπονητή της Τάκη Παναγιωτόπουλο, και την συνεργάτιδά του Χρυσούλα Πουρνατζή πως την Κυριακή θέλει να αγωνιστεί!!

Θυμίζουμε το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής επαναρχίζει για τον Ίκαρο την Κυριακή, όπου θα φιλοξενήσει στο γήπεδο Da Luz, τον Αρίων Σητείας, για την 3η αγωνιστική.
achaiasports.gr