Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στο 90΄ε(Χ)ασε την ευκαιρία ο Άρης Αιτωλικού

Άτυχος στάθηκε ο Άρης Αιτωλικού που δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς από το γήπεδα τον Σαγεϊκων, καθώς ισοφαρίστηκε στο 90΄χάρη σε τέρμα Μπούρδου.



Η ομάδα του Λάκη Παπαχρήστου μπορεί να βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και όχι μόνο ισοφάρισε το παιχνίδι, αλλά κατάφερε να προηγηθεί μέχρι το 90΄ όταν και μια ολιγωρία της άμυνας έφερε την ισοφάριση.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ
17’: Σέντρα σουτ του Δαλιάνη η μπάλα περνά απ’ όλους και σταματά στο δοκάρι.
25’: Γκολ για τον Εθνικό, λάθος στην άμυνα του Άρη δεν διώχνουν την μπάλα και ο επερχόμενος Μικελάτος κάνει ανενόχλητος το 1-0.
35’: Γκοοολ για τον Άρη, λάθος στην αμυντική γραμμή του Εθνικού ο Αυγερινός κάνει αντικανονικό τάκλιν και ο Άρης κερδίζει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γαβρίνας και ισοφάρισε σε 1-1.
42’: Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρης να πετύχει κι άλλο τέρμα όταν σουτ του Μπαρμπαρούση η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι του Καλλιακμάνη.
70΄: Πέναλτι για τον Εθνικό ο Μικελάτος ανατρέπεται και κερδίζει το πέναλτι. Το εκτελεί ο Μπούρδος, διώχνει όμως με τα πόδια ο Ζέρβας.
87: Γκοοολ για τον Άρη, κόντρα στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού, πλασέ του Καβαλιέρη μέσα από την περιοχή ο Άρης παίρνει το προβάδισμα με 1-2…
90’: Γκολ για τον Εθνικό, φάουλ σχεδόν στο κέντρο εκεί γίνεται αμέσως το γύρισμα και ο Μπούρδος με κεφαλιά το 2-2.
92’: Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τα Σαγεϊκα σε νέα κεφαλιά του Μπούρδου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ: (Άγγελος Κωνσταντινόπουλος): Καλλιακμάνης, Αγγελάτος (60’ Τζίφας), Δαλιάνης (75’ Φωτόπουλος), Ιωάννου, Νικολακόπουλος, Αυγερινός, Μικελάτος (46’ Κότσα), Θεοφανόπουλος, Μπούρδος, Μικελάτος, Αθανασόπουλος.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: (Λάκης Παπαχρήστος) Ζέρβας, Πατσέας, Καλοκαίρης, Σωτηρόπουλος, Ζηνεμπής (68΄΄ Μακρής), Μπερερής, Καβαλιέρης, Τριλιανός, Γαβρίνας (82΄Λαδάς), Ευθυμίου (79΄Χονδρογιάννης), Μπαρμπαρούσης.

Μιχάλης Δημητρίου -aitosports.gr
sportait.gr