Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το μεγάλο comeback του Καλαντζή

Υστερα από 185 συμμετοχές στην Α' Εθνική (με Καλαμάτα, Λάρισα, Ατρόμητο Αθηνών, Κέρκυρα, Αστέρα Τρίπολης) και 137 στη Β' (με Καλαμάτα, Ατρόμητο) ο Χρήστος Καλαντζής πήρε την απόφαση στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού να... κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία μόλις 31 ετών.




Η απόφασή του γεννηθέντος την 1η Δεκεμβρίου του 1982 επιθετικού, που ανακοινώθηκε με τη λήξη του συμβολαίου του με τον Αστέρα Τρίπολης, προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς. Ο ίδιος, μάλιστα, εμφανιζόταν αμετάπειστος και αρνήθηκε, ύστερα από πολλή σκέψη, πρόταση που του έγινε και από την ΑΕΚ στα τέλη Ιουνίου. Εστω κι αν τον τιμούσε πάρα πολύ, όπως είπε, αποφάσισε να πει όχι, αφού για οικογενειακούς λόγους ήθελε να επιστρέψει στη γενέτειρά του, την Καλαμάτα.

Κι αυτό έκανε. Μαζϊ με την επίσης Καλαματιανή γυναίκα του και το παιδάκι τους εγκαταστάθηκε στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, άνοιξε κι ένα πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ και είπε να... ηρεμήσει. Κάπου εκεί, όμως, ήρθε η πρόταση από την αγαπημένη του «μαύρη θύελλα», στην οποία ο Καλαντζής είχε κάνει τη σεζόν 1999-2000 τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα (και μάλιστα στην Α' Εθνική).

Στους «μελανόλευκους» είπε τελικά το «ναι» -κάτι που δεν ήξερε πολύς κόσμος- και χθες με δύο γκολ (εξαιρετικό το δεύτερο), τα πρώτα του μετά την επιστροφή του, οδήγησε την Καλαμάτα σ' ένα σπουδαίο διπλό-πρόκριση στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου επί της ισχυρής ΑΕ Μεσολογγίου. Μάλιστα η νίκη αυτή ήρθε ως ψυχολογική τόνωση για τη «μαύρη θύελλα», που μετά τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
sentragoal.gr