Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ...το απόλυτο φαβορί του Ομίλου βάσει ρόστερ και δυναμικής.

Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε το κατ’ ευφημισμό ντέρμπι με τον Αστέρα Κεφαλοβρύσου, η Ακαδημία Ευηνοχωρίου.



                                                                                                                                                                        Η ομάδα του Κώστα Ξηρού βρέθηκε να προηγείται πολύ νωρίς στο σκορ, μόλις στο 15΄ με 2-0. Ο Αστέρας, προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε, αφού ουσιαστικά απείλησε μία φορά, σε χαμένο τετ-α-τετ που κατέληξε στο δοκάρι, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η Ακαδημία έδειξε ότι βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία. Οι πάντες τώρα, στο στρατόπεδο της ομάδας, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο παιχνίδι με τον Αχελώο Αγγελοκάστρου, ομάδα Α΄ Κατηγορίας, τη Τετάρτη το μεσημέρι για το θεσμό του Κυπέλλου.

ΦΑΣΕΙΣ : 11΄, ΓΚΟΛ!!! Λάθος για την ομάδα του Αστέρα στο κέντρο, ο Ρισβάς γίνεται κάτοχος της μπάλας τροφοδοτεί τον Κράνη, ο οποίος φέρνει εκπληκτικά με το τακούνι τη μπάλα μπροστά του και με δυνατό αριστερό συρτό σουτ ανοίγει το σκορ για την Ακαδημία. 15΄, ΓΚΟΛ!!! Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το πρώτο γκολ, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Σε βαθιά μπαλιά του Πασπαλιάρη, ο Τσαλίκης, μετά από ασυνεννοησία της άμυνας, κοντρόλαρε τη μπάλα μέσα στη περιοχή από δεξιά και με συρτό σουτ στην απέναντι γωνία έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του 18΄, Καλό δυνατό σουτ άουτ από τον Κράνη με το δεξί. 29΄, Πρώτο σουτ για τους φιλοξενούμενους, ο Καβαλιέρης σουτάρει, η μπάλα κοντράρει στον Παπουτσόπουλο και περνάει κόρνερ. 34΄, Μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Μποτσιβάλη που σουτάρει άουτ. 45΄, Η πιο μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Κεφαλόβρυσου να ξαναμπεί στο ματς. Οι Καβαλιέρης και Μποτσιβάλης αντάλλαξαν πολύ ωραία τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Καραχρήστο, ο οποίος από θέση τετ-α-τετ σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπράτσικα. 53΄, Καλή ενέργεια από δεξιά με τον Ρισβά, περνάει στον Τσαλίκη το σουτ του οποίου κοντράρει και φεύγει κόρνερ. 54΄, Το κόρνερ εκτελεί ο Δάλλας, ο Μιχαλόπουλος παίρνει τη κεφαλιά αλλά οι αμυντικοί διώχνουν πάνω στη γραμμή σε κόρνερ. 56΄, ΓΚΟΛ!!! Σε μία φαινομενικά χαμένη μπαλιά, οι αμυντικοί του Αστέρα δεν έδιωξαν, ο Ρισβάς κυνήγησε τη φάση, πήρε τη μπάλα, πέρασε και τον τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 61΄, Φάουλ από τον Κράνη ψηλά άουτ. 65΄, Σουτ από τον Ρισβά, ο Τσοκάντας πέφτει και αποκρούει, στην επαναφορά ο Τσαλίκης σκοράρει αλλά το γκολ ακυρώνεται σωστά ως οφσάιντ. 79΄, Δεύτερο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, ο Παππάς εκτελεί αριστοτεχνικά με το αριστερό φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα και αφού έχει βρει ελάχιστα ο Μπράτσικας, τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. 85΄, Καλό σουτ από τον Κράνη, μπλοκάρει ο Τσοκάντας. 87΄, Ωραίο σουτ άουτ από τον Μποτσιβάλη. 90΄, Τελευταία φάση του αγώνα για την Ακαδημία. Πολύ ωραία ενέργεια του Κράνη από τα αριστερά, βγάζει σέντρα για τον Παναγιωτόπουλο Σπύρο, ο οποίος δεν καταφέρνει να σκοράρει από πολύ κοντά. Πολλοί οι διακριθέντες για τους νικητές. Πολύ καλός ο Δημόπουλος στο κέντρο της άμυνας, μεστό παιχνίδι από τον Δάλλα στο κέντρο, δυναμικός ο Μαντέλος, ουσιαστικός ο Τσαλίκης και πιστοί στο ραντεβού τους με τα αντίπαλα δίχτυα το φονικό δίδυμο των Κράνη-Ρισβά. Από τον Αστέρα διακρίθηκαν οι Παππάς, Μποτσιβάλης και Καβαλιέρης. Καλή η διαιτησία των Σπυράτου, Λαθύρη και Καλαμάρη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: (ΞΗΡΟΣ Κ.)

ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ Δ., ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΜΑΚΡΗΣ Κ., ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.,ΜΑΝΤΕΛΟΣ Χ. (82΄ ΤΡΙΩΤΗΣ), ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Δ. (63΄ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ.), ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ( 55΄ ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ Μ.), ΤΣΑΛΙΚΗΣ Α., ΚΡΑΝΗΣ Δ., ΔΑΛΛΑΣ Ι., ΡΙΣΒΑΣ Ν.
                                                  ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ: (ΣΙΔΗΡΑΣ Δ.)

ΤΣΟΚΑΝΤΑΣ Χ., ΖΑΛΟΝΙΤΗΣ Σ.( 60΄ ΚΑΡΕΤΣΟΣ Σ.), ΨΑΘΑΣ Α., ΑΧΗΟ ΜΙΚ., ΠΑΠΠΑΣ Δ., ΜΠΟΤΣΙΒΑΛΗΣ Ν., ΜΗΛΙΩΤΗΣ Α., ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Π., ΚΑΒΑΛΙΕΡΗΣ Δ., ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ Ε. (70΄ ΣΙΔΗΡΑΣ Ι.), ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ Ι.( 58΄ ΖΕΡΒΟΣ)

evinochori-kalidona.gr