Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ

 ‘Εκτακτη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων των σωματείων – μελών της Ε.Π.Σ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας, στις 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΟΔ. ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ (έναντι δημοτικού σταδίου), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:



Επικύρωση των πληρεξουσίων των αντιπροσώπων των σωματείων.
Τροποποίηση καταστατικού Ενώσεως.
Τα σωματεία – μέλη, πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της Ενώσεως, μέχρι και την 12η ώρα της 7-10-2013, το ειδικό πληρεξούσιο έγγραφο, έντυπο του οποίου σας αποστέλλουμε.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία, εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 8 παρ. 1 του Καταστατικού της Ε.Π.Σ.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και η Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται την επομένη ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, βρίσκεται δε σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των σωματείων-μελών που είναι παρόντα σε αυτή και χωρίς νέα πρόσκληση.
Σας τονίζουμε επίσης, ότι ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος του σωματείου, πρέπει να φέρει μαζί του αστυνομική ταυτότητα, για την ταυτοποίηση των στοιχείων του.
Θέματα έξω από την ημερήσια διάταξη δεν συζητούνται.
Σχέδιο του καταστατικού σας αποστέλλεται συνημμένα με C.D.-
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     ΠΑΝ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ                                                                              ΓΗΕΩΡΓ.. ΛΑΓΟΥΔΗΣ