Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δεν άφηνε το ασθενοφόρο να μπει στο γήπεδο

Ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός υπήρξε σε αγώνα προπαιδικού παιχνιδιού μεταξύ Ελπίδων και ΠΑΣ Γιάννινα 2002, με τον ιδιοκτήτη των ακαδημιών των γηπεδούχων στη συνέχεια να μην αφήνει το ασθενοφόρο να μπει στο γήπεδο!
                                   
                                                                                                                            Διαβάστε τον λόγο...

Ένα πολύ σοβαρό γεγονός έλαβε χώρα στον αγώνα στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελπίδες-ΠΑΣ Γιάννινα 2002 για το προπαιδικό πρωτάθλημα.

Στο 35' λεπτό ο Γιώργος Βλάχος, παίκτης του ΠΑΣ, συγκρούστηκε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα με τον γιατρό να ζητάει να κληθεί ασθενοφόρο από τη στιγμή που συνειδητοποίησε τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Το ασθενοφόρο έφτασε μετά από λίγη ώρα στο γήπεδο, αλλά προς έκπληξη όλων ο ιδιοκτήτης των ακαδημιών των Ελπίδων, Κώστας Νάτσης, δεν επέτρεψε στον οδηγό του να μπει στον αγωνιστικό χώρο με τη δικαιολογία πως θα τον κατέστρεφε! Έτσι ο νεαρός ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε ως το ασθενοφόρο και από εκεί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί κάταγμα κνήμης και πως θα χρειαστεί χειρουργείο.

Άξιο αναφοράς ότι ο διαιτητής κ. Θανασιάς στο Φ.Α. έγραψε τα εξής: "Στο 35' διέκοψα τον αγώνα διότι υπήρχε τραυματίας παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αδύνατη η απομάκρυνση του απο εκεί. Κατά την έλευση του ασθενοφόρου οι τραυματιοφορείς με πληροφόρησαν οτι παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας δεν επέτρεψαν στο ασθενοφόρο να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο και έτσι ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε με φορείο εκεί.

Στο 35' τραυματίστηκε και αποχώρησε ο ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΣ Γιάννινα 2002 Βλάχος Γεώργιος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάκωση δεξιού γόνατος και παρεκτόπιση κνήμη περόνης.

Μετά από αυτό οι φιλοξενούμενη ομάδα αποχώρησε από το γήπεδο".

Πηγή: www.passports.gr
.sport24.gr