Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ζήτησαν 100 ευρώ για την μεταφορά παίκτη στο νοσοκομείο!

Στον αγώνα της Γ' Εθνικής μεταξύ του Ατρομήτου Πειραιά με τον Εθνικό Αστέρα, ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων Ασημάκης τραυματίστηκε και οι νοσοκόμοι που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ζήτησαν 100 ευρώ!      
                   
                                                                                                                                              Διαβάστε τελικά τι έγινε με την μεταφορά του.
Πολλές φορές κάνουμε σύγκριση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο και βγαίνουν είτε θετικά πράγματα είτε αρνητικά.

Αλλά κάποιες φορές είναι πράγματα που συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα και στα μικρότερα πρωταθλήματα, όπως αυτό της Γ' Εθνικής.
Την Κυριακή (20/10) λοιπόν για τον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής έγινε ο αγώνας του Ατρομήτου Πειραιά με τον Εθνικό Αστέρα.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Αστέρα Ασημάκης τραυματίστηκε και εκεί άρχισαν τα τραγελαφικά.

Ο παίκτης της ομάδας της Καισαριανής έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Τζάνειο, ώστε να του τοποθετηθούν ράμματα.

Το ασθενοφόρο που υπήρχε στο γήπεδο του Ατρομήτου Πειραιά ήταν ιδιωτικής εταιρείας και μετέφερε τον παίκτη στο νοσοκομείο.

Όταν όμως το ασθενοφόρο επέστρεψε στο γήπεδο όπου και συνεχιζόταν ο αγώνας, τότε οι μεταφορείς του ποδοσφαιριστή ζήτησαν 100 ευρώ!

Οι άνθρωποι του Εθνικού Αστέρα δεν είχαν χρήματα και έτσι άρχισαν τα παζάρια με την λύση να την δίνει ένας από τους ανθρώπους των γηπεδούχων με το θέμα να τελείώνει εκεί!

Πηγή: grandsport.gr...........sport24.gr