Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τρίτη νίκη για τον Αστέρα, πρώτη ήττα για τον ΓΟΜ

 Με όπλο την εμπειρία και τη δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες ο Αστέρας Κεφαλοβρύσου πέτυχε μια σπουδαία νίκη μέσα στο Ενωσιακό γήπεδο επί του μαχητικού  ΓΟΜ πού αξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία .
               
                                                                                                                                                       Η Μεσολογγίτικη ομάδα . κατάλαβε πάντως, ότι φέτος την περιμένει μία δύσκολη σαιζόν, με το ρόστερ να είναι κατά βάση νεανικό και σαφώς να χρειάζεται η απαραίτητη πίστωση χρόνου.
Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπυ, ανατροπή στο σκόρ,αμφισβητούμενες φάσεις,ευκαιρίες,πολλές διακοπές,κάρτες,και στο τέλος ο πιό έμπειρος το διαχειρίστηκε σωστά και παρότι στάθηκε και τυχερός στο 71΄όταν ο Κουντούρης αφού απέφυγε τούς δύο κεντρικούς αμυντικούς το σούτ που επιχείρησε αφού άλλαξε και λίγο πορεία στο πόδι του Μηλιώτη ΄΄τράνταξε΄΄ το οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα..
Τα γκόλ του αγώνα ...
Στο 2΄απο αριστερά ο Σακελαρόπουλος βγάζει συρτή σέντρα και ο επερχόμενος Λένης με διαγώνιο σούτ κάνει το 1-0.
Στο 17΄σε σέντρα Ανδρεάκη ο Καβαλιέρης εκθέτοντας το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΓΟΜ  αφού ΄΄κατέβασε απο ψηλά΄΄ την μπάλα με σούτ κάνει το 1-1.
Στο 50΄σε φάση διαρκείας ο Χονδρογιάννης απέκρουσε με το χέρι κοντά στην γραμμή του τέρματος χωρίς ο διαιτητής να καταλογίσει την παράβαση,παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων
Στο 56΄κόντρα στην ροή του παιχνιδιού σε αντεπίθεση των φιλοξεμούμενων σέντρα του διακριθέντα Ανδρεάκη ο νεοσελθών Καρέτσος Ν. εκμεταλευόμενος αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων με κεφαλιά κάνει το 1-2.
Στο 60΄σύγχιση στην περιοχή των γηπεδούχων και ο Λαχανάς αποκρούει εντυπωσιακά κοντινό σούτ του Παππά σε κόρνερ.
Στο 75΄σε σέντρα του Βαλή ο Κουντούρης γυριστή κεφαλιά ελάχιστα άουτ.
Στο 88΄αποβλήθηκε με απέυθείας κόκκινη κάρτα ο Σκαρμούτσος των νικητών για εξύβριση συμπαίκτη του.
Με πολλά λάθη η διαιτησία του Βαλιάνου[αποκορύφωμα η φάση του 55 ,ενώ καλοί ήταν οι βοηθοί του Θεοφίλης,και Κουτρουμάνος.
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ...Λαχανάς,Κοκόρης,Μπαλαμπάνης,Ντρούκας,Διαμαντόπουλος,Δερβίσης,Λένης [57΄Βαλής Μ.],Βασιλείου Κ.[λ.τρ. 62΄Χαντζής Δ.],Σακελαρόπουλος,Αυτζής Ι.[72΄Βρέττας Δ.],Κουντούρης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ...Τσοκάντας,Ανδρεάκης,Χονδρογιάννης,Αxho ,Σκαρμούτσος,Παππάς,Μηλιώτης,Καραχρήστος,Καβαλιέρης[60΄Φούντας],Μποτσιβάλης[46΄Καρέτσος Ν.],Καραδήμας[75΄Σαλωνίτης]