Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκησε«Το Χαμόγελο του Παδιού»(Φωτό&Βίντεο

Έπεσε η αυλαία του 1ου ποδοσφαιρικού τουρνουά για το Χαμόγελο του παιδιού που πραγματοποιήθηκε στο emileon το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου.



dsc 0520

Το τουρνουά που πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του εθελοντικού οργανισμού «Το χαμόγελο του Παιδιού» έδωσε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν και στον κόσμο που παρακολούθησε τις αναμετρήσεις να περάσουν ένα μήνυμα ζωής, ένα μήνυμα για την αξία της εθελοντικής προσφοράς χωρίς υλικά ανταλλάγματα παρά με μοναδικό κίνητρο την ανιδιοτελή αγάπη για τα παιδιά.

dsc 0227

Όσοι συμμετείχαν , είτε αγωνίστηκαν είτε με την παρουσία τους απέδειξαν ότι παρά τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας πάντα υπάρχει λίγος χρόνος να χαρίσουν στα παιδιά το χαμόγελο.

dsc 0313

Αναλυτικά η τελευταία  ημέρα του τουρνουά:

Μικρό παζάρι με αντικείμενα του «Χαμόγελου του Παιδιού» είχε στηθεί στην είσοδο του γηπέδου.

dsc 0351



Το ασθενοφόρο του οργανισμού ήταν στο γήπεδο από την πρώτη στιγμή , έτοιμο να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε τυχόν τραυματισμό.

dsc 0172

dsc 0357

Τα αποτελέσματα της ημιτελικής φάσης :

Α.Ε.Μεσολογγίου-Ολυμπιακός Παναιτωλίου 4-0

dsc 0318

Παναιτωλικός Κ20-Φλόγα Παλαιομάνινας 2-0 (Σκόρερ: Σιώρος,Κολοκοτρώνης)

dsc 0279


Στο τελικό, η ομάδα νέων του Παναιτωλικού με σκόρερ τους Στρεμμένο,Κολοκοτρώνη και Βλαχοδήμο επικράτησε της Α.Ε.Μεσολογγίου[αγωνίστηκε με ποδοσφαιριστες αναπληρωματικούς και με 3-4  μικρούς απο την εφηβική  ομαδα ,αφου αύριο Τετάρτη η Μεσολογγίτικη ομάδα αγωνίζεται για τον θεσμό του Κυπέλλου Γ΄Εθνικής με την Αχαική εκτός έδρας]] με 3-0.

dsc 0405

Διαβάστε ΕΔΩ τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας,Τάκη Παπαχρήστου.

Διαβάστε ΕΔΩ τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας νέων του Παναιτωλικού,Γιάννη Νταλακούρα.

Στην ανάπαυλα του τελικού μεταξύ Α.Ε.Μεσολογγίου και την ομάδα νέων του Παναιτωλικού πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την κουζίνα , στην οποία συμμετείχαν όσοι είχαν αγοράσει εισιτήριο.

dsc 0488

Ο νικητής μπορεί να ήταν το εισιτήριο με τον αριθμό 09235...

dsc 0495

...αλλά ο μεγάλος νικητής ήταν « Το Χαμόγελο του Παιδιού»

dsc 0175



Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες:Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος--.panaitolikos1926.gr