Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πρεμιέρα με «τριάρα» για ΓΟΜ

Τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Α.Ε. Οινιαδών  πήρε ο Γ.Ο.Μεσολογγίου στην πρεμιέρα τους 1ου ομίλου της Β΄Κατηγορίας στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θ. Πασσιόπουλος΄΄



Μια διαφορετική ομάδα ο ΓΟΜ ,αφού εχουν ενσωματωθεί πολλοί νέοι παίκτες απο το παιδικό και θέλουν λίγο χρόνο προσαρμογής  παρ΄ολα αυτά  και παίζοντας  εντελώς «απελευθερωμένα» και μέ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, επικράτησε επι ενός μαχητικού αντιπάλου.
Στα αξιοσημείωτα ο αποκλεισμός έξι παικτών του ΓΟΜ για παράβαση του Εσωτερικού Κανονισμού απο τον προπονητή της ομάδας και η ομάδα αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή της.
         
                                                                                                                                                           Επισης η γηπεδούχος ομάδα τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες ,αφού έκανε τρείς αναγκαστικές αλλαγές, και τραυματίστηκε  και απεχώρησε στο 80΄ο Ντρούκας ,ενώ στο 85΄αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα  ο νεαρός Βρέττας Δ.
Το φίλμ του αγώνα...
Στο 20΄σε αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων πλασέ του Μπερερή στο οριζόντιο δοκάρι και μπλοκάρει ο Λαχανάς.
Στο 24΄ατομική ενέργεια του Σακελαρόπουλου απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα πασσάρει στον Βρέττα που πλασάρει για να αποκρούσει ο Ελευθεράτος στην κενή εστία.
Στο 25΄σε ανατροπή του Μπαλαμπάνη Α. απο τον Παπαθανασίου ο διαιτητής Καραπιπέρης δεν κατελόγισε την ΄΄καραμπινάτη΄΄ παράβαση.
Στο 27΄σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Γκάιδα ο Ελευθεράτος απέκρουσε με το ΄χερι  επι της γραμμής και αυτή την φορά ο διαιτητής σφυρίζει την παράβαση και με υπόδειξη του βοηθού Ροδάτου και ο Διαμαντόπουλος Χ. με εύστοχη εκτέλεση κάνει το 1-0.
Στο 37΄ο Σακελαρόπουλος ΄΄άνοιξε λογαριασμό ΄΄ αφού με ένα υπέροχο πλασέ απο 35μ. περνά την μπάλα πάνω απο τον εξελθόντα τερματοφύλακα και κάνει το 2-0
Στο β΄ήμίχρονο και με τις αναγκαστικές αλλαγές των Κουλιαμπά -Βασιλείου-Μπαλαμπάνη η απόδοση των γηπεδούχων έπεσε ,αλλά η φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν με μακρινές μπαλιές να φέρουν την μπάλα στην περιοχή του Λαχανά.
Στο 76΄ο νεοσελθών Κουντούρης απέφυγε με εντυπωσιακό τρόπο δύο αντιπάλους και πασάρει στον επερχόμενο Βαλή που με κοντινό δυνατό σούτ κάνει το 3-0
Στο 83΄σε μακρινή μπαλιά του βετεράνου Καλογερόπουλου ο νεαρός Τριφιάτης Θ. από κοντά με πλασέ μειώνει σε 3-1
Στο 90΄ο Κουντούρης πραγματοποιεί ωραία ατομική ενέργεια και απο πολύ μακριά με ΄΄μια φοβερή λόμπα αλά Τζιοβάνι ΄΄ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.!!!
Απο τον ΓΟΜ διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι Ντρούκας,Αυτζής Ι.,Μπαλαμπάνης και Κοκόρης Α. και οι Κουλιαμπάς-Βρέττας στο α΄ημίχρονο και όσο αγωνίστηκε ο δραστήριος Κουντούρης Γ.
Απο την Α.Ε.Οινιαδών των Α.Ξηρού και Λιαπίκου Κ. διακρίθηκαν οι Τριφιάτης Θ.,Παπαθανασίου,Ελευθεράτος και οι βετεράνοι Καλογερόπουλος-Διονάτος.
Διαιτητής του αγώνα οΚαραπιπέρης Κ. με βοηθούς τους Ροδάτο,Μωραίτη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ...Λαχανάς,Κοκόρης,Κουλιαμπάς Φ.[46 λ.τρ. Καραούλης],Ντρούκας Α.,Διαμαντόπουλος Χ.,Μπαλαμπάνης Α.[72΄λ.τρ.Κουντούρης Γ.], Βαλής Μ.,Βασιλείου Κ.,[55΄λ.τρ. Ιωάννου Γ.],Σακελαρόπουλος,Αυτζής Ι.,Βρέττας Δ.
Α.Ε.ΟΙΝΙΑΔΩΝ..Γκάιδας,Νικολούζος[46΄Κάκος Φ.],Πολύζος,Ελευθεράτος Δ.,Παπαθανασίου,Μιχάλης[75΄Μπλαχούρας Ι.],Μπερερής,Σπίγγος[65΄Καρατζογιάννης],,Καλογερόπουλος,Διονάτος,Τριφιάτης Θ.



 ο Μάριος Βαλής απο ωραία ενέργεια του Κουντούρη πέτυχε το 3-0


 Ο επιθετικός της Ενωσης Ευηνοχωρίου Βλαχογιάννης Κ. στην κερκίδα του Eνωσιακού
και ο τετράποδος φίλος του ΓΟΜ   ΄΄Μπούμπης ΄΄ παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις προσπάθειες των παικτών