Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο οπαδός!

Πληροφορίες του Sentra 103,3 αναφέρουν πως ο νεαρός οπαδός που τραυματίστηκε στα επεισόδια του Μεσολογγίου στις συγκρούσεις οπαδών των «αιωνίων» είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση.




Σε επικοινωνία με τους θεράποντες γιατρούς μάθαμε ότι o 23χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού από την Αρτα έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα θα χειρουργηθεί.Αυτά τα οιδήματα στον εγκέφαλο αποσαφηνίζονται 48 ώρες μετά, καθώς συνήθως εξελίσσονται. Η κατάσταση του οπαδού είναι κρίσιμη και βρίσκεται σε βαθιά καταστολή.

Για όσους το αγνοούν, σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των δυο ομάδων έλαβαν χώρα στο κέντρο του Μεσολογγίου ανάμεσα σε οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Σ' αυτά, λοιπόν, τραυματίστηκε στο κεφάλι ο 20χρονος που φέρεται να είναι Αρτινός και να υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό με τις πληροφορίες από το Π.Π.Ν. του Ρίου να αναφέρουν πως η κατάσταση του είναι πολύ σοβαρή.

Εισαγγελικό «ντου» στο σύνδεσμο και 17 προσαγωγές

Προσαγωγές, έρευνα στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού παρουσία Αντιεισαγγελέα και μπλόκο σε αυτοκίνητα οπαδών του Παναθηναϊκού συνθέτουν αυτή τη στιγμή το σκηνικό στο Μεσολόγγι.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ και επιβεβαιώνει με ανακοίνωση της η αστυνομία, αυτή τη στιγμή οι αρχές παρουσία του αντιεισαγγελέα Μεσολογγίου κάνουν «φύλλο και φτερό» τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού με τα ευρήματα, τουλάχιστον όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να είναι συγκλονιστικά. Ρόπαλα, κράνη και αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε «μάχη» έχουν κατασχεθεί, ήδη, από την αστυνομική διεύθυνση στο Μεσολόγγι, στην οποία, μάλιστα, έχουν προσαχθεί και 17 άτομα.

Συν τοις άλλοις, οι αρχές κάνουν έρευνα με μπλόκα σε αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Σε ένα εξ αυτών, λοιπόν, βρέθηκε στυλό όπλο, ενώ και ένα κομμάτι απο στυλό όπλο περισυνέλεξαν οι αστυνομικές αρχές στο σημείο των επεισοδίων.
Τα επεισόδια στο Μεσολόγγι, τι ανέφερε το αρχικό ρεπορτάζ

Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έλαβαν χώρα το απόγευμα της Παρασκευής (27/9) στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου με έναν σοβαρά τραυματία που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η αστυνομία, ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού, που πήγαινε στο γήπεδο για να δει το ματς της ανδρικής ομάδας βόλεϊ των «πράσινων» με την τοπική Γ.Ε., βρέθηκε πλησίον του συνδέσμου των φίλων του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο κέντρο του Μεσολογγίου. Και δεν άργησε να ξεκινήσει η σύρραξη.

Περίπου 150 φίλοι του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε 10 με 15 φίλους του Ολυμπιακού που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σύνδεσμο. Πετροπόλεμος, φωτοβολίδες, καδρόνια και συγκρούσεις των οπαδών συνέθεσαν το σκηνικό με αποτέλεσμα ένας οπαδός, στον οποίο αναφερόμαστε παραπάνω στο ρεπορτάζ, να τραυματιστεί σοβαρά.

Επιμέλεια: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΚΕΛΑΣ
sentragoal.gr