Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μεσσηνιακός-Κόρινθος 1-0...ΚΥΠΕΛΛΟ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ 4ος Όμιλος

Οι δύο αντίπαλοι των ομάδων μας στην πρεμιέρα της Γ΄Εθνικής Μεσσηνιακός [ΑΕΜ],Κόρινθος [Αρη Αιτωλικού],βρέθηκαν αντιμέτωποι για την 1η φάση του Κυπέλλου με την ομάδα απο την Μεσσηνία να παίρνει την πρόκριση με 1-0.
Επτά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής στον 4ο όμιλο που μετέχουν κύρια ομάδες της Πελοποννήσου, ενώ αναβλήθηκε από την ΕΠΟ η αναμέτρηση της Αχαϊκής με την ΑΕ Μεσολογγίου και θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ορίσει η διοργανώτρια.




ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1-0

Στη Καλαμάτα ο Μεσσηνιακός του Σταύρου Παπαδόπουλου, υποδέχθηκε στις 4μ.μ. στην έδρα του την Κόρινθο όπου επικράτησε με 1-0 χάρις το τέρμα του Γιάννη Χελά στο 32ο λεπτό και στο 2ο γύρο θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με την Δόξα Νέας Μανωλάδας.

Την ίδια ώρα, η Μαύρη Θύελλα αγωνίσθηκε  εκτός έδρας με τον Άρη Αιτωλικού, 1-1 έληξε ο κανονικό αγώνας. Το ματς πήγε στη παράταση 2-2 και στα πέναλτι επικράτησε 3-4 η Μαύρη Θύελα, η οποία θα συναντηθεί με τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ Αχαϊκής-Α.Ε. Μεσολογγίου ματς το οποίο αναβλήθηκε.

Στη παράταση πήγε και η συνάντηση Παναρκαδικού-Πανόπουλου 0-0 ο καν αγώνας 1-1 η παράταση 1-3 στα πέναλτι πέρασε το ΠΦΟ Πανοόπουλου/Αμαλιάδας.

ΤΟ ΦΙΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

1ο λεπτό: Αναφορικά με την 11άδα του ΜΓΣ ο τεχνικός του Δημήτρης  Τσάκωνας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Κυριακόπουλο, Νινιό. Μπιρμπίρη, Κουρεντζή, Μπαστακό, Αργυρόπουλο, Μπεγέτη, Τσουλάκο, Δασκαλάκη, Χελά και Βιτάλι.

Η Κόρινθος παρατάχθηκε με τους Αρχοντάκη, Ντερτιλή, Φίλη, Λούβρη, Τσορμπατζάκη (46΄Κόντης), Σπυρόπουλο, Μανιάτη, Τσίτσι, Καφαντάρη, Κερμενίδη και Διαμαντόπουλο

Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού έχουν προσέλθει περίπου 300 φίλαθλοι από τους οποίους και 30-40 οπαδοί της "μπάρτσα" του Ισθμού που κάθισαν στην βόρεια κερκίδα.

15ο λεπτό 0-0: Το πρώτο 15λεπτο ήταν κυρίως αναγνωριστικό για τους παίκτες των δυο ομάδων με εξαίρεση σε ένα κόρνερ του Διαμαντόπουλου έδιωξε ο γκολκίπερ του ΜΓΣ Κυριακόπουλος.

25ο λεπτό 0-0: Με τη συμπλήρωση του πρώτου 25λεπτο το άσφαιρο 0-0 παραμένει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού

30ο λεπτό 0-0: Οι Κορίνθιοι απείλησαν στο 29ο λεπτό, αλλά το σουτ που εξαπέλυσε ο επιθετικός της "μπάρτσα" Κερμενίδης έφυγε άουτ από την εστία του πορτιέρο του ΜΓΣ Κυριακόπουλου.

32ο λεπτό ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ1-0: Ο ΜΓΣ άνοιξε το σκορ 1-0 με τον Γιάννη Χελά, ο οποίος μετά από σέντρα σουτ η μπάλα διέγραψε μια περίεργη τροχιά και,καρφώθηκε στο Γ΄του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Αρχοντάκη.

42ο επτό: Σε σουτ του Μανιάτη ο γκολκίπερ του ΜΓΣ Κυριακόπουλος κράτησε το μηδέν στην εστία του.

45ο λεπτό 1-0: Οι δυο ομάδες οδηγούνται στα αποδυτήρια με τους πράσινους του ΜΓΣ να διατηρούν το προβάδισμα στο σκορ 1-0 με το γκολ που σημείωσε ο Χελάς.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

46ο λεπτό 1-0: Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους αλλαγή και στη θέση του Τσορμπατζάκη μπήκε ο Κόντης.

48ο λεπτό 1-0: Η Κόρινθος μπήκε με απειλητικές διαθέσεις στο β΄μέρος και απείλησε με τον Κερμενίδη.

50ο λεπτό 1-0: Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Κουκούτσης πήρε τη θέση του Χελά.

53ο λεπτό 1-0: Σε σουτ του Τσίτσι η μπάλα έφυγε σύριζα άουτ ίσως να έγλειψε και το δοκάρι της εστίας του ΜΓΣ και κατέληξε άουτ.

66ο λεπτό 1-0: Οι Κορίνθιοι είχαν μια ευκαιρία με τον Κόντη, χωρίς όμως να απειληθεί... ο Κυριακόπουλος.

70ο λεπτό 1-0: Ο Στέλιος Σπανός αντικατέστησε το Βιτάλι.

75ο λεπτό 1-0: Μπήκαμε στο τελευταίο 15λεπτο κια οι πράσινοι του Σταύρου Παπαδόπουλου εξακολουθούν να έχουν το προβάδισμα στο σκορ με 1-0

85ο λπτό 1-0: Ο  Δημήτρης Τσάκωνας αντικατέστησε το Δασκαλάκη με τον Μερκούρη.

90΄λεπτό 1-0: Παραμένει το 1-0

Σφύριγμα λήξης 1-0 ΤΕΛΙΚΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ

4ος Όμιλος

Άρης Αιτωλικού-Καλαμάτα  1-1 καν. αγ. (παράταση 2-2 και στα πέναλτι 3-4)

Μεσσηνιακός-Κόρινθος  1-0 με γκολ του Γιάννη Χελά στο 32΄

Παναρκαδικός-ΠΦΟ Πανόπουλου  0-0 καν. αγ.(Παράταση 1-1 και στα πέναλτι 1-3) (σ.σ. την αναμέτρηση παρακολουθούν περίπου 1000 οπαδοί της αρκαδικής ομάδας)

ΠΑΟ Βάρδας-Παναργειακός  1-0 TEΛIKO (εκτελεστής ο Παναγιωτόπουλος στο 69ο λεπτό)

Αχαϊκή-ΑΕ Μεσολογγίου (Αναβλήθηκε)

Δόξα Νέας Μανωλάδας-Εθνικός Σαγέικων 5-3 πεν.  (1-1 κ.δ.  παρ.)   (4Ο΄Αυγερίνος / 28΄ Μελετίδης)

Ατρόμητος Αχαϊας-ΑΕ Ερμιονίδας  3-0 . Σκόρερ ο Νικολόπουλος με πέναλτι στο 10ο λεπτό  Γκάτσης 35΄90+ Γραμματικόπουλος

* Χαμένο πέναλτι για την Ερμιονίδα με τον Στάϊκο στο 27'. Απέκρουσε ο Τζουραμάνης.

 * Κόκκινη κάρτα για την Ερμιονίδα με τον Δήμα στο 33'

Πανναυπλιακός-ΑΕ Καραϊσκάκης  0-1  (σκόρερ ο Μπαλάφας στο 71ο λεπτό

Καταθέτει ένσταση η Ένωση Ερμιονίδας

Η εκτός έδρας ήττα-αποκλεισμός (3-0) που γνώρισε η ομάδα της Ερμιονίδας, από τον Ατρόμητο Αχαΐας, είναι γεγονός ότι προκάλεσε αίσθηση. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα, ενώ απώλεσε πέναλτι και αγωνίστηκε για μία ώρα περίπου με παίκτη λιγότερο.

Ωστόσο ο σύλλογος από την Ερμιονίδα, όπως τόνισαν οι ιθύνοντες της ομάδας, θα καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, Δημήτρη Νικολόπουλου, υποστηρίζοντας ότι κακώς αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας. Από την άλλη, βέβαια, οι άνθρωποι του Ατρόμητου δηλώνουν ότι δεν τίθεται θέμα αντικανονικής συμμετοχής του ποδοσφαιριστή.
sportstonoto.gr