Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

U-20... ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ 0-3

Με το δεξί μπήκε η U-20 του ΠΑΟΚ στο νέο πρωταθλημα, επικρατώντας του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 0-3.



Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς ήταν κυρίαρχη και επιβλητική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και καθάρισε νωρίς το παιχνίδι.Η έκπληξη για τα μέλη της U-20, ήρθε από τον Χουμπ Στέφενς, ο οποίος αντί για την καθιερωμένη πρωινή βόλτα, πήγε ολόκληρη την ομαδα στο γήπεδο και υποστήριξαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στην προσπάθειά τους.
Ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ στο 32ο λεπτό αφού “μυρίστηκε” το λάθος της άμυνας του Παναιτωλικού και βρέθηκε τετ α τετ, χωρίς να δυσκολευτεί να πλασάρει. Ο Βασίλης Παπαδόπουλος με πολύ όμορφο αριστερό σουτ απο το ύψος της περιοχής 10 λεπτά αργότερα και το ημίχρονο τελείωσε με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 2-0.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αλλά και πάλι ο Δικέφαλος είχε τις ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, χωρίς παράλληλα να κινδυνεύσει καθόλου. Τελικά και πάλι ο Ευθύμης Κουλούρης με όμορφη ατομική ενέργεια στις καθυστερήσεις “έγραψε” το 0-3.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Νταλακούρας): Τηλεμάχου, Χαντάκιας, Στρεμένος, Ερινάλντο (λ.τρ.22’ Τουρλίδας, 49’  Κολοκοτρώνης), Κοζάκης, Δήμουλας, Σιώρος, Ζαρκάδας, Μεταξούλης (64’ Κοντογιάννης Ι.), Μήλιος, Βασιλάρης
ΠΑΟΚ(Ίβιτς): Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης (81′ Τσελεπίδης), Αναστασίου, Βασαΐτης, Κιόσσες, Πολύζος, Τσολακίδης (59′ Δεληγιαννίδης), Πατράλης, Κουλούρης, Β. Παπαδόπουλος, Πόζογλου (74′ Δημητριάδης)
sports-academies.gr