Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Την ψάχνει η ΕΠΟ για χορηγό στην Γ΄ Εθνική

Με νέα δεδομένα παίζουν μπάλα στην ΕΠΟ για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘνικής στο χορηγικό κομμάτι.    

                                                                                                                           Με εμπορικές ομάδες πλέον στην κατηγορία, αναζητούν μεγάλο χορηγό ώστε να βάλουν χρήματα στα ταμεία που δεν αποκλείεται να αγγίζουν και το 1 εκατ. ευρώ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η δημιουργία Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής έγινε με άξονα τα τηλεοπτικά δικαιώματα που πιθανότατα να φέρουν έσοδα έως και 250.000 ευρώ με ομάδες όπως η ΑΕΚ, η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός.

Δεν περιμένουν όμως μόνο αυτό να γεμίσουν τα ταμεία, αλλά την ψάχνουν και για χορηγό πρωταθλήματος που υπό άλλες συνθήκες θα έβλεπαν με το κιάλι. Σύντομα θα σκάσει συμφωνία με εταιρία που θα φέρει μπόλικα ευρώ στην Ομοσπονδία και συνάμα μέρος αυτών θα δοθούν στις ομάδες της κατηγορίας, όπως αναφέρει το mikriliga.com!

Σε πρώτη φάση στις νησιώτικες για να καλυφθεί η διαφορά των εξόδων σε σχέση με τις υπόλοιπες που θα έχουν πιο λίγα έξοδα μετακινήσεων και σε δεύτερη φάση, ανάλογα με τα έσοδα των χορηγών, ένα ποσό που θα μοιραστεί σε όλους.

Επιπλέον στην ΕΠΟ την ψάχνουν και για χορηγία από τον ΟΠΑΠ που σήμερα άλλαξε χέρια το μάνατζμεντ και πέρασε στα ελληνοτσεχική κοινοπραξία Emma Delta στην οποία συμμετέχει ο Μελισσανίδης. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και πάνω σε αυτήν την υπόθεση. Ευνοούν βλέπετε και οι συνθήκες που υπάρχουν σε ερασιτεχνικό επίπεδο πλέον με την παρουσία των ομάδων με ισχυρό brandname.
patragoal.gr