Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ισόπαλη με 3-3 αναδείχθηκε η Α.Ε.Μ. στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ομηρο..

 Όπως λέμε πάντοτε για τα φιλικά, γίνονται για να βγάλει πρωτίστως ο προπονητής τα δικά του συμπεράσματα ως προς την ετοιμότητα της ομάδας του αλλά και για να καταλάβει το πόσο βαριά είναι τα πόδια των ποδοσφαιριστών του.
 
                                                                                                                                                              Επίσης ο προπονητής θέλει να δει αν υπάρχει η χημεία και η ομοιογένεια που επιθυμεί ή αν η ομάδα χρειάζεται ακόμα δουλειά.
Τα φιλικά προετοιμασίας γίνονται για να βγάζουν συμπεράσματα οι προπονητές και να προσπαθούν να διορθώσουν μέσα από τις προπονήσεις τα κακώς κείμενα.

Έτσι, λοιπόν, το αποτέλεσμα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν έρθει κιόλας, θα στεναχωρήσει και κανέναν. Κάθε άλλο μάλιστα...
Οι ομάδες θέλουν χρόνο. Χτίζονται. Βελτιώνονται ή χειροτερεύουν μέρα με τη μέρα.
Τα φιλικά δε γίνονται για να χαίρονται οι οπαδοί αλλά για να βγάζουν συμπεράσματα οι προπονητές. 
Ο Β.Ξανθόπουλος  διάλεξε να κάνει πειράματα, να δοκιμάσει θέσεις σε παίκτες, να δώσει χρόνο σε νεοφερμένους, να ανακατέψει την τράπουλα. Να κάνει δηλαδή ότι πρέπει να κάνει κάθε προπονητής σε φιλικό προετοιμασίας. Αδιαφορώντας για το σκορ. 
Απο την άλλη πλευρά ο Γ.Ζήκος μετά το φιλικό με τον Αρη που δοκίμασε κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές ήρθε πιο προετοιμασμένος για το φιλικό με την ΑΕΜ,και έδειξε ότι ο Ομηρος θα είναι μιά ομάδα που θα έχει ρόλο πρωταγωνιστικό στην Α΄Κατηγορία.
Στο α΄ημίχρονο η ΑΕΜ έδειξε πολλές αδυναμίες  σε όλες τις γραμμές της με μια ευάλωτη αμυντική γραμμή,χωρίς σωστή ανάπτυξη  στην μεσαία γραμμή ,και με μοναδικό τρόπο να απειλήσει την αμυντική γραμμή του Ομήρου με  στημένες φάσεις. 
Τα γκόλ του αγώνα....
13΄Ωραία επιθετική ανάπτυξη των παικτών του Ομήρου  και με καταπληκτικό σουτ του Λαγού έξω από την μεγάλη περιοχή στο παραθυράκι της εστίας του Δουλιώτη, και 0-1.
25΄Ανατροπη του Κούσουλα μέσα στην περιοχή από τον Δουλιώτη πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Λαγός [ εκπληκτικό χτύπημα πέναλτι αλά Πανένκα] και θα κάνει το 0-2
27 Σε  εκτέλεση φάουλ από δεξιά  για την ΑΕΜ με τον Νάκο, κεφαλιά  του προωθημένου  Μπαλαούρα  Κ.και μειώνει σε  1-2.
37΄Λαθος έξοδος του Δουλιώτη και αμυντική ολιγωρία, με τον ταχύτατο  Λαγό να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ και να ανατρέπεται από τον Δενδρινό και πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ίδιος κάνοντας  χατ-τρίκ και 1-3
79΄ Θαυμάσια εκτέλεση φάουλ από τον Μιχαλόπουλο Α. έξω από την μεγάλη περιοχή και  πλάγια θέση, στην απέναντι γωνία   της εστίας του  νεοσελθέντα Λιαπίκου και 2-3.
87΄ Σε εκτέλεση φάουλ από τον Σαραντόπουλο, ασταθής απόκρουση του Λιαπίκου  και ο νεαρός   Αποστολόπουλος  από κοντά κάνει  το τελικό 3-3.