Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

image.jpeg
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι συνεχίζονται με ιδιαίτερη επιτυχία οι εγγραφές στα τμήματα κολύμβησης – υδατοσφαίρισης του Συλλόγου μας, κάτι το οποίο μας κάνει ιδιαίτερα ευτυχείς όλους εμάς τους παλιούς πολίστες – κολυμβητές, διότι φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι η ελπίδα μας στο όνειρο, δηλαδή η συνέχιση της ιστορίας μας στον χώρο τουναυταθλητισμού θα παραμείνει ζωντανή για πολλά – πολλά ακόμη χρόνια.


Σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του «PLAZA»συγκέντρωση των γονέων όπου τους ενημέρωσαν θέτοντας τους φετινούς στόχους ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Νικολόπουλος Ερωτόκριτος (τηλ. 6944141017) και η Γυμνάστρια – Διπλωματούχος προπονήτρια κολύμβησης κ. Δάβουλου Γιώτα.
Για την ακριβή έναρξη των προπονήσεων θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωσή μας (πιθανή ημερομηνία έναρξης Πέμπτη 27-6-2013) και θα διαρκέσουν έως την έναρξη των σχολικών μαθημάτων, κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή και ώρες 10:00 π.μ. – 12:30 π.μ.
Οι τιμές όπως ήδη σας έχουμε ανακοινώσει θα είναι μια τυπική οικονομική συνεισφορά για τις υπηρεσίες που θα προσφερθούν στα παιδιά μας και συγκεκριμένα καθοριστήκαν στα:
Α) 30,00 ευρώ το παιδί για όλη τη σεζόν
Β) 50,00 ευρώ τα δύο παιδιά για όλη τη σεζόν
Γ) 60,00 ευρώ τα τρία παιδιά για όλη τη σεζόν
Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον επιχειρηματία κ. Παγούρα Γεώργιο για την προσφορά του σε αθλητικό υλικό στην αντρική ομάδα POLO, τους διπλωματούχους ναυαγοσώστες της εθελοντικής ομάδαςΔΟΜΑΚ κ. Λιβιέρη Ευάγγελο και κ. ΧαβαλίναΔημήτριο για την αφιλοκερδή κάλυψη των μαθημάτων καθώς και τους ιδιοκτήτες του «PLAZA» κ.Κοντογιώργο Νικόλαο και Κοτσίρη Κωνσταντίνο για την συνεχή βοήθειά τους.
ΤΜΗΜΑ
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΓΟΜ