Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ κ.λ.π. 2013-2014

    Σας γνωρίζουμε μερικά στοιχεία του κανονισμού ιδιότητας και μεταγραφών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, τα οποία προστέθηκαν σ’ αυτόν, κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο.
Ο κανονισμός αυτός έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ενώσεώς μας, στη στήλη ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – Κανονισμός Μεταγραφών.



1.Στις καινούριες αιτήσεις μεταβολών, τις οποίες σας έχουμε αποστείλει, έχει προστεθεί στο είδος της μεταβολής και μια έκτη περίπτωση με τον τίτλο «προσωρινό δελτίο». Στην περίπτωση αυτή, ανήκουν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι προβαίνουν σε αρχική εγγραφή αλλά είναι κάτω των 10 ετών.
2.Για τα σωματεία της Γ’ εθνικής, μετά από απόφαση της Ε.Π.Ο., το παράβολο για κάθε αίτηση μεταβολών, ανέρχεται στα 60 ευρώ.
3.Κατά τη μεταγραφική περίοδο του ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, κάθε ερασιτεχνικό σωματείο μπορεί να αποκτά με μεταγραφή έως τρεις (3) ποδοσφαιριστές.
4.Εφιστούμε την προσοχή στα σωματεία, τα οποία έχουν μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών, ο οποίος πλησιάζει τους 180 (ανώτατο όριο), ότι μετά την συμπλήρωση του αριθμού αυτού, αιτήσεις για έκδοση δελτίων θα απορρίπτονται από την Ε.Π.Ο. Θα πρέπει λοιπόν τα σωματεία αυτά, να προβούν σε αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, είτε ατομικά κατά την περίοδο των αποδεσμεύσεων (1-31/7) είτε ομαδικά και με την προϋπόθεση ότι ο αριθμός των ποδοσφαιριστών του υπερβαίνει τους 140 στέλνοντας στην Ε.Π.Ο. (Επιτροπή Ιδιότητας – Μεταγραφών) ονομαστική κατάσταση με τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, αριθμό δελτίου) και καταβάλλοντας συγχρόνως ως παράβολο το ποσό των 200 ευρώ στο λογαριασμό της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5082-021433-637 αποστέλλοντας σ’ αυτήν και την απόδειξη Τραπέζης. Η ομαδική αποδέσμευση αφορά μόνον ποδοσφαιριστές που ανήκαν στη δύναμη του σωματείου έως 30-6-2013. Τέλος η περίοδος που γίνονται οι ομαδικές αποδεσμεύσεις είναι 1 έως 31/7/2013, 1 έως 30/9/2013 και 2 έως 31/1/2014.
5.Από σήμερα 2/7/2013 στο site της Ενώσεως και στη στήλη Δύναμη Σωματείων έχουν αναρτηθεί οι καταστάσεις αθλουμένων μελών όλων των σωματείων μας της ποδοσφαιρικής περιόδου 2012-2013.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΠΑΝ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ                                                                        ΓΕΩΡ. ΛΑΓΟΥΔΗΣ