Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Από τη Ναύπακτο, στον Αστέρα Τρίπολης ο 16χρονος Βασίλης Κονίδας


Άλλη μια μεταγραφή ταλαντούχου νεαρού ποδοσφαιριστή έκανε ο Αστέρας Τρίπολης, για την ομάδα Κ-17.
Πρόκειται για τον 16χρονο (γεν. 1997) Βασίλη Κονίδα, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ναυπακτιακό Αστέρα.
 
Ο Κονίδας παίζει στο κέντρο ως επιθετικό χαφ, έχει κληθεί για προπονήσεις στην Εθνική Παίδων Κ-16 και ήταν μεταγραφικός στόχος του Παναιτωλικού, του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, αλλά τελικά τον κέρδισε ο Αστέρας Τρίπολης.
Την περασμένη σεζόν μετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων στο Γήπεδο "Γ. Καραΐσκάκης" με την ομάδα της 3ης Ζώνης – Νότου (7η-8η-9η Περιφέρεια

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής χάρισε στη ομάδα του το εισιτήριο για τον τελικό κάνοντας το 2-1 στο 92ο λεπτό του ημιτελικού αγώνα. Στον τελικό ο Βασίλης Κονίδας αγωνίστηκε και στα 90' με αρκετά καλές τελικές προσπάθειες. Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε της δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, με τελική νικήτρια την 3η Ζώνη στη διαδικασία των πέναλτι.
Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Σταύρος Μπόμπολας δήλωσε στο football-academies.gr:
“Τον Βασίλη τον είχα ανακαλύψει στις μικτές όταν ήμουν περιφερειακός προπονητής και κατάφερε να αρπάξει όλες τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Τώρα τον εκπροσωπώ και εύχομαι να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς”.

* Στις φωτο ο Βασίλης Κονίδας με  τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του Αστέρα Νίκο Καπόγιαννη, τον προπονητή της Κ-17 Θανάση Παπαζαφειρόπουλο και τον εκπρόσωπό του, Σταύρο Μπόμπολα

football-academies.gr